Bourjois

‘Magic Nail Polish Remover’ van Bourjois

Some products make life so much easier!

Soms loop ik wat te snuisteren in winkels, op zoek naar koopjes, nieuwe producten of gewoon omdat ik het leuk vind. Tijdens deze zoektochtjes stoot je af en toe op een productje waarvan je zegt: “wauw, dit is écht handig”. Denk maar aan de douchelotion van Nivea waar ik jullie enkele weken geleden over vertelde. Wel, eergisteren vond ik opnieuw zo’n product die mijn leven heel wat eenvoudiger zal maken, namelijk de ‘Magic Nail Polish Remover’ van Bourjois.

'Magic Nail Polish Remover'
Het roze potje trok op slag mijn aandacht, en door het kleurrijke etiket besloot ik het product van dichterbij te bekijken. Nagellak-remover zonder watjes en toestanden, maar met een sponsje? Op het eerste zicht zou je denken “wat is dat nu weer?”, maar toen ik wat verder las op het etiket, werd ik al een klein beetje verliefd. Deze nagellak-remover belooft al na één seconde resultaat, en beweert zelfs lekker te ruiken (Red fruit & Vanilla-fragrance). Laat maar komen!

Nagellak verwijderen, zonder wattenschijfje? Een geniale uitvinding als je ‘t mij vraagt. Het schattige potje bevat een spons met daarin een gaatje. Daarin stop je gewoon je vinger, eventjes draaien en je nagellak is verdwenen als sneeuw voor de zon. Getest en goedgekeurd! Zelfs nagellak die in meerdere lagen is aangebracht (top-, base- & colourcoat) wordt zonder moeite verwijderd. De bewering dat dit slechts 1 seconde in beslag neemt is wel wat overdreven, zeker bij meerdere lagen. Maar na een drietal keer te draaien, is deze nagellak gewoon wég, dus komaan, hier gaan we niet over klagen!

 

'Magic Nail Polish Remover'

 

Als je het potje opent, komy helaas de typische geur van een nagellak-remover je tegemoet. Balen, dacht ik eerst, maar gelukkig verdwijnt deze geur snel wanneer je je nagels in het potje steekt en komt er inderdaad een heel fruitige geur op.

Eindoordeel
Ik kan enkel zeggen dat dit een van de beste producten is die ik in mijn (tot nu toe korte) blogperiode heb ontdekt. Ik baalde echt élke keer bij het schoonmaken van mijn nagels. Watjes die blijven plakken, die verschrikkelijke geur, mijn vingers die droog werden van de aceton (want ja, dit roze schatje is aceton én parabenen-vrij !!!) ..

 

'Magic Nail Polish Remover'

 

Alle problemen en bezwaren die ik vroeger had met nagellak-removers, zijn dankzij dit product van Bourjois, verdwenen als sneeuw voor de zon. Enkel de prijs vind ik relatief hoog, €7,20 voor een nagellak-remover blijft voor mij wat veel. Gelukkig doe je een heel eind met dit product, waardoor je waar krijgt voor je geld.

 

Ben jij ook even overtuigd? Of ken je een product die hetzelfde doet?

Welke nailpolish-remover gebruik jijzelf?
Laat het ons weten!

Groetjes,

Laura

 

3 thoughts on “‘Magic Nail Polish Remover’ van Bourjois

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *