Lush

Lush Easter Collection 2015

Maartse buiten & Aprilse grillen durven ze deze periode wel eens noemen, maar voor mij is het toch iets anders. Meer het ‘YAAAAY SPRING IS HERE’ gevoel, laat ons zeggen. Voor we het weten is het paasvakantie (Barcelona-la-la-la-laaaaaa) én is het duwen en trekken in de Lush-filialen om toch iets uit de paascollectie te kunnen bemachtigen! Benieuwd naar wat ze dit jaar uit hun mouw hebben geschud?

Lush Easter Collectie 2015

De producten uit de Paascollectie zijn altijd ultra-kleurrijk. Heel wat oude bekenden komen trouwens terug! Denk maar aan de ‘Bunch of Carrot Bubble Bars’, de ‘Eggception’-bruisballen & de ‘Golden Egg Bath Bomb Melt’! Great fun, maar Lush zou Lush niet zijn als ze geen nieuwe producten zouden lanceren, toch?

Lush Easter Collectie 2015

Meet the ‘Hoppity Poppity Bath Bomb’ & the ‘Somewhere Over The Rainbow Soap’ Konijntjes zijn al schattig, maar deze Bath Bomb is niet alleen cute, maar fris en verrassend tergelijker tijd. Plus, hij knettert! De regenboogzeep is dan weer helemaal anders, want hij verenigt de geuren van roos absolue, Siciliaanse mandarijn en neroli-olie in één zeep. Intrigerend, maar helaas m’n ding niet.

Lush Easter Collectie 2015

Ook nieuw dit seizoen is de Pot O’ Gold Shower Jelly, die een zotcoole geur heeft: zoete sinaasappel, kruidige mirre en vers ananassap! Apart, maar ik vind ‘m echt wel lekker ruiken. Plus, It’s made of gold – of het ziet er toch zo uit, hihi – dus hoe ‘luxe’ kan het worden?

De oude bekenden mogen we niet vergeten, toch?

Lush Easter Collectie 2015

Van links naar rechts: Bunch of Carrot Bath Bombs, Carrot Soap & Fluffy Egg!

Lush Easter Collectie 2015

Van links naar rechts: Golden Egg Bath Bomb Melt & de beide Eggceptions!

Zoals je ziet, oude bekenden worden opnieuw van onder het stof gehaald, samen met nieuwe favorieten! Zelf ben ik ontzettend benieuwd naar de Pot O’ Gold Shower Jelly! Komaan, een gouden jelly? How cool is that?!

De lentecollectie van Lush is sinds vorige week te koop in alle Lush-filialen. Prijzen varieren van product tot product en van grootte tot grootte! Ook te vinden op de Lush-website. Wat is jouw favoriet uit deze collectie?

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Lush Easter Collection 2015

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt iets heb met de Lush-bruisballen. Maar misschien is het iets wat ik eerst eens moet proberen en daarna vraag ik me waarschijnlijk af waarom ik het niet eens vroeger geprobeerd heb 😉
    Dat konijntje is echt cute!

  2. oooh, looks good! ik zal weeral eens moeten langsgaan zie ik ^^ Ben benieuwd naar die Pot O’Gold metdat ik hier toch bij de Ieren zit maar nog nooit een pot goud tegen ben gekomen, wat is dat IER toch altijd 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *