Lush, skincare

Lush D’Fluff Strawberry Shaving Soap

In een niet zo ver verleden (deze zomer, meerbepaald) lanceerde Lush enkele producten die perfect bij een zonnige zomerdag pasten. Hét product op m’n wishlist was toen al de D’Fluff Strawberry Shaving Soap, maar door omstandigheden (lees: uitverkocht, no-buy moment, ..) kwam het er nooit van. Nu kwam ik ‘m onlangs in Lush Gent tegen met 50% korting. Geen enkel excuus meer om hem NIET mee te nemen, am I right?

D'Fluff

Zo gezegd, zo gedaan en D’Fluff ging mee naar huis. Maar wat is dat nu weer voor een naam? D’Fluff? Is het raar als ik zeg dat het iets met ‘fluffy’ te maken heeft? D’Fluff is namelijk een luchtige ‘fluffy’ crème die je zowel als scheerzeep of douchegel kunt gebruiken. De zeep is roze, zacht en heeft een typische zoete aarbeiengeur, die alleen Lush op ons los kan laten!

Alhoewel, zeep is een groot woord. Je kan ‘m ook als crème gebruiken, want of je nu scheert of niet, je huid is na het aanbrengen su-per zacht. No wonder! De ‘crème/zeep’ bevat veel voedende ingrediënten, waaronder raapzaadolie als eerste ingrediënt na water, gevolgd door kokosolie, maïsstroop, biologische rozenbottelolie en .. surprise surprise .. AARDBEIEN!

D'Fluff

Shaving Cream zeg je? ‘Heb je dan niet giga-veel product nodig?’ hoor ik je denken. Het antwoord is nee! Het product mengt namelijk met de vochtige huid en smeert makkelijk uit. En belangrijk: mijn scheermesje glijdt heel makkelijk over mijn huid! Ook achteraf zie ik geen rode bultjes of overige gevoelige plekjes.

D'Fluff

Hoe leuk ik dit product ook vind, een echte meerwaarde in m’n routine is het niet. Het is wél super leuk als ik een pamper-moment wil inlassen en m’n zintuigen extra wil verwennen, maar een echte addition.. Dat zou ik het nu ook niet noemen! Geen must dus, maar wel übercool om in je badkamer te hebben staan!

D’Fluff kost €9,95 voor een potje van 100 gram (zoals deze van mij) of €17,45 voor 250 gram. Hij is op dit moment nog steeds te koop in de Lush winkels, dus grijp je kans! Met een beetje geluk vind je ‘m ook aan -50% !

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Lush D’Fluff Strawberry Shaving Soap

  1. Zelf epileer ik altijd maar het lijkt me inderdaad wel een fijn product om jezelf eens mee te verwennen. Ik gebruikte vroeger meestal scheergel van het Kruidvat.

  2. Ik was nooit laaiend enthousiast over dit producten, dus heb ik het ook maar niet gekocht. Het lijkt me inderdaad niet echt een meerwaarde, enkel een vrij dure scheercrème! 🙂 Aan 50% is het natuurlijk wel een ander verhaal! 😉

  3. Lijkt me fijn maar inderdaad niet iets waar ik erg veel naar zou grijpen! Ik heb zelf ook een scheercrème liggen en meestal ben ik echt gewoon te lui om mijn benen helemaal in te smeren voor het scheren haha! -guilty-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *