Cien, Zonnecrème

Low Budget Zonnecrème: CienLow Budget Zonnecrème: Cien

Zonnecreme is voor mij iets essentieel. Ik heb een verhoogde kans op huidkanker, en moet mezelf dus erg goed beschermen voor ik de zon in ga. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik steeds een zonnecreme binnen handbereik heb als ik de deur uitga. Je vindt er een in m’n auto, in m’n handtas én zelfs op het werk heb ik er eentje staan. Doorheen de jaren heb ik dus al wat flacons ‘versleten’ en heb ik wel al een bepaalde ‘kennis’ opgebouwd als het over zonnecrème gaat. Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd, is dat de kwaliteit van een zonnecrème NIET afhangt van de prijs die je voor de crème betaalt.

DSC_2068

In België hebben we de luxe dat onze zonnecrème-producten uitgebreid getest worden voor ze in de rekken komen te liggen. Dus schrik van ‘budgetzonnecrème’ heb ik écht niet. Door ‘vieze goesten’ heb ik echter ook heel wat high-end zonnecrème in m’n kast staan. Voor ons tripje naar Rome, besloot ik echter deze in de kast te laten staan, en de nieuwe Cien-zonneproducten mee te nemen op reis. En ja, dat zijn de zonnecrèmes die je kan kopen bij Lidl! Budget much!

DSC_2069

Wij gebruiken deze Cien-zonneproducten al jaren thuis, en het grote voordeel van deze zonnecrèmes is dat ze de ‘remming’ om je regelmatig in te smeren bijna volledig wegnemen. Bij een zonnecrème die wat duurder is, ben je minder geneigd om royaal te smeren en je dus effectief minder goed beschermd bent.

Deze drie nieuwe Cien-Sun schatjes gingen mee in de valies:

  • Zonnecrème Sport SPF 30
  • Zonnecrème Anti-Ageing SPF 25
  • After Sun Lotion

In Rome krijgen ze alvast een vuurdoop, want het is er elke dag boven de 30°C op dit moment! Bakken, braden, sightseeing, liefde, pizza, pasta en cultuur! Wat wil een mens nog meer?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Low Budget Zonnecrème: CienLow Budget Zonnecrème: Cien

  1. Deze zonneproducten lijken me erg fijn. Ik ben het volledig met je eens dat de kwaliteit niet afhangt van de prijs. Goedkope producten kunnen prima werken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *