douchegel, I love ..

I Love.. Raspberry and Blueberry – bubble bath & shower cream

Wie onder jullie kan intens genieten van een bad? Ik alvast wel, maar helaas heb ik thuis enkel een douchecabine. Wanneer wij dan eens op hotel belanden, ben ik altijd erg happy wanneer de badkamer voorzien is van een ligbad! Dan haal ik al mijn maskertjes, cremetjes, bad- & haarproducten uit mijn valies en is het gewoon GENIETEN!

Een product dat ik erg leuk vind om te gebruiken in bad, is de I Love.. Raspberry and Blueberry bubble bath & shower cream! Niet zo zeer voor de textuur of de verzachtende werking, maar gewoon puur voor de geur! Mmmmmmmmmmmm!

P1010727

Het moeilijkste aan dit product is .. het niet proberen op te eten! Wanneer je het goedje in je bad giet, verspreidt het een heerlijk zoete geur waar je de meeste mannen mee uit de badkamer jaagt. Wie niet van heftige geuren houdt, laat deze best links liggen. Mijn vriend bijvoorbeeld haat het, zoveel is zeker. Het is ook voor mij geen product dat ik alle dagen zou kunnen gebruiken, dat niet, maar ik kan je verzekeren dat een bad met deze bath cream echt za-lig is!

Over de verpakking kan ik duidelijk zijn: die is girly! Het rode kleurtje van de bubble bath schijnt ontzettend mooi door, de hartjes op de verpakking zijn superschattig en er staan leuke teksten op. Op de producten uit deze lijn staat: ‘Super juicy and bursting with life, feel exhilarated, as my delicious aroma of freshly squeezed raspberries and succulent blackberries infuse to create a fragrance sensation so fruit, I could be one of your five-a-day’

P1010729

De cream zelf is een leuke meerwaarde aan mijn bad-ritueel, al heb ik niet echt het gevoel dat het iets specifieks doet voor mijn huid. Zie het als een leuk extraatje voor wanneer je een bad neemt en laat je verrassen door z’n super zoete geursensatie. Voor de prijs moet je het zeker niet laten, want de I Love .. Raspberry and Blueberry Bubble Bath & Shower Cream kost €6,95 bij Douglas!

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “I Love.. Raspberry and Blueberry – bubble bath & shower cream

  1. Ik heb deze ook en is zowel bij mij als m’n vriend favoriet 😀 Ik haal ze altijd bij de Di of bij de Essenza, zo’n fijn merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *