Haarspray, L'Oreal Professional, loreal, Taft

L’Oreal Professional Infinium HaarlakL’Oreal Professional Infinium Haarlak

Not available in english..
I suggest you read one of the more recent posts in the meanwhile!

Sorry for the inconvenience!

With love,

Laura

 

Infinium Lumière, What’s in a name?

Met grote verwachtingen keek ik uit naar wat de Infinium Lumière haarlak van L’Oreal Professional met m’n haar zou doen. Op verschillende blogs in Nederland las ik immers heel erg lovende reviews, en besloot enkele maanden geleden zelf een bus aan te schaffen. Ik koos voor de Force 4, omdat ik graag heb dat mijn kapsel weer en wind overleeft. Omdat ik werk aan zee, MOET een haarlak dit kunnen om mijn hart te veroveren. Vandaag geef ik jullie hierover een korte review.
L'Oreal Infinium
 
Wat beloofde L’Oreal Professional?
Heel wat, zo blijkt op hun website en op de bus achteraan. Ik geef jullie eventjes een korte opsomming.
  1. Ultra fijne verspreiding
  2. Fixatie op maat
  3. Verzwaart & laat het haar niet plakken
  4. Snelle droging
  5. Perfecte afwerking & sterke fixatie
Zoals je merkt, heeft L’Oreal Professional z’n best gedaan om ons in de watten te leggen met deze haarlak. Niet slecht voor een haarlak van €9,95. Op de koop toe werd de formule van deze nieuwe haarlak verrijkt met parelmoerextracten. Deze extracten zouden een werking tegen matte haren hebben, en zorgen zo voor een optimale glans.

Eindoordeel

Hoewel ik niet ontevreden ben over het resultaat, ben ik wat teleurgesteld qua prijs/kwaliteit. Vooral door zijn prijs en door het feit dat ik in het verleden altijd héél erg tevreden was van L’Oreal Professional (denk maar aan het Mythic-Oil gamma!).
Vooraleerst hield deze haarlak echt niet lang op mijn fijn haar. Ik moest al serieus wat haarlak verstuiven om mijn haar in model te kunnen houden, waardoor het dan natuurlijk als karton begon aan te voelen. Vervolgens was hij niet echt wind/waterbestendig en rook hij niet lekker. Daarnaast had ik altijd het gevoel dat mij haar na gebruik aanvoelde als stro, zeker de dag nadien, ook na het uitborstelen.

Voor mij dus niet echt een aanrader, zeker niet omdat deze Force 4 de sterkste van het gamma was. Ook het ‘lumière’-effect heb ik niet echt kunnen waarnemen. Neen, ik had er véél meer van verwacht, zeker van een product dat Infinium (maar niet lang houdt) en Lumière (oplichtend effect die er niet is) in zijn naam gebruikt. Op resterende punten (ultra fijne verspreiding & snelle droging) scoort hij dan wel goed.

Ik ben intussen terug overgeschakeld op mijn vertrouwd merk Taft. Deze ruikt lekker, houdt goed, verzwaart m’n haar niet en droogt m’n haar ook niet verder uit! Geweldig toch? Door het feit dat hij extreem goed houdt, doe ik met 250ml van dit product langer dan de 500ml van L’Oreal Professional
Deze Ultra Hairspray van Taft (250ml) kost €4,75
Deze Ultra Hairspray van Taft (250ml) kost €4,75

Sorry L’Oreal, maar nog steeds even goede vriendjes! Jullie Mythic Oil BLIJFT in mijn kast staan, en ook over jullie shampoo’s, conditioners & maskers niet dan goed. Maar de haarspray, neen, eerste en laatste keer geweest.
Hebben jullie betere ervaringen met deze haarspray? Of welke haarspray gebruiken jullie om jullie haar in model te houden? Post het gerust hieronder, en deel je mening met onze lezeressen!
 
Groetjes,

Laura

 

 

1 thought on “L’Oreal Professional Infinium HaarlakL’Oreal Professional Infinium Haarlak

  1. Vroeger gebruikten mijn zus en ik ook haarlak van L’oreal, maar wij moesten er veel opspuiten om onze krullen goed in model te houden.

    Nu gebruiken wij syoss haarlak en deze pakt veel beter in ons haar. Wij hebben er ook minder van nodig om ons haar goed te houden. Een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *