L'Oreal Professional, parfum, perfume

L’Oreal Mythic Oil: Le Parfum

Zonder parfum ga ik de deur niet uit. Ik heb een flacon liggen in m’n auto, op m’n bureau en er zitten er standaard twee in m’n handtas (de geuren combineer ik niet, fyi). Niet dat ik elke dag rondloop als een wandelende stinkwolk, maar gewoon, ik vind het heerlijk om lekker te ruiken. Jammer genoeg durft een geur al eens te vervliegen, waardoor een extra ‘pssssshhht’ mooi meegenomen is.

Natuurlijk wil ik zo lang mogelijk van mijn geur genieten, dus spuit ik niet zomaar in’t wilde weg. Maar waar blijft je parfum het langste hangen? Juist ja, in je haar. Gaan we dan in’t wilde weg parfum in ons haar spuiten om langer te kunnen genieten van onze lekkere geur? Neen, niet doen! Gewoon parfum bevat immers alcohol, wat je haar niet zo leuk vindt. Deze week kwam de openbaring: de L’Oreal Mythic Oil: le parfom. Een parfum voor je lichaam én je haar? No freakin’ way! .

Mythic Oil: Le Parfum

De ‘Mythic Oil’-producten zijn mij niet onbekend. Vorig jaar was de shampoo (uit een van m’n allereerste deautyboxen) dé revelatie van mijn badkamer. Ook de welbekende olie vond zijn weg naar mijn haarlokken. Hence my enthousiasm toen ik deze prachtige flacon in mijn gezichtsveld kreeg. Ik had er wel eens van gehoord, maar het verdween ergens in een diepe uithoek van mijn beauty-mind. In het winkelmandje ermee!

Mythic Oil: Le Parfum

De geur is géén exacte kopie van de geur van Mythic Oil zelf, maar het is onmiskenbaar! De geur is heel wat subtieler, waardoor je je dagdagelijks parfum perfect kan dragen naast dit haarparfum. Volgende geurnoten zitten er in verwerkt:

  • Topnoten: mandarijn, bosbes, viooltjesblad
  • Hart: oranjebloesem, jasmijn, meiklokje
  • Basis: vanille, tonkaboon, karamel

Le Parfum droogt je haar trouwens niet uit. Integendeel, het parfum geeft je haar nog een luchtige voeding en wat extra glans, zonder het te verzwaren.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil Le Parfum (75 ml) is verkrijgbaar bij de Professionele L’Oreal-kappers voor € 34,00. Te duur? Ga eens snuisteren in Sluis! Ik betaalde er slechts €22,40 voor!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “L’Oreal Mythic Oil: Le Parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *