Body- & Skincare

Lierac Sunissime: the ‘energydrink’-like sunburn range

Hey you guys? Welk zalig weer is het de laatste tijd al geweest? Stiekem ben ik de laatste tijd keihard aan het wegdromen op kantoor als ik naar buiten zit te kijken, maar gelukkig heb ik ook al wat kunnen genieten van de eerste zonnestralen op m’n huid! En, daar hoort natuurlijk de nodige bescherming bij ..

In de zon gaan zitten of vertoeven zonder mezelf tegen de bijhorende schadelijke stralen te beschermen is voor mij een absolute no-go! Niet alleen verbrand ik super snel, ook heb ik blijkbaar een verhoogde kans op huidkanker. Laten we dus het lot niet tarten, en braafjes smeren! Ik ontdekte nog niet zo heel lang geleden het nieuwe ‘Sunissime’-gamma van Lierac, en ben behoorlijk onder de indruk van z’n kunnen!

Dove Shower Foams

Dit volledig nieuwe assortiment beschermt de huid niet alleen tegen de schadelijke effecten van de zon (zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, verlies van elasticiteit) maar zet de zonne-energie om in ‘protaurine’. Een beetje vergelijkbaar met een energiedrankje – waar ook taurine in zit – maar dan voor je huid. Dit zou een positief effect moeten hebben op je celvernieuwing, hydratatieniveau & de kwaliteit van je huidbarrière. Geef toe, dit klinkt toch al héél erg cool?

In het gamma vind je een zonnemelk (beschikbaar in SPF15, SPF30 & SPF50), een beschermende fluide (beschikbaar in SPF15, SPF30 & SPF50+) en een gamma aftersun. Ik probeerde intussen al minstens één product uit elk gamma. Benieuwd naar de eerste indruk?

Dove Shower Foams

Trouwe bondgenoot bij elke make-up look is een beschermend laagje zonnecrème. De fluide met SPF50+ is daar voor mij zéker ideaal voor, want hij is licht genoeg om boven je normale dagcrème te gebruiken, maar voedend genoeg om je huid gehydrateerd te houden terwijl je in de zon zit. En euh, je make-up blijft ook gewoon zitten hoor!

Dove Shower Foams

De zonnemelk heb ik iets minder intensief kunnen testen – want zo warm was het afgelopen weekend nu ook weer niet – maar hij doet wat hij moet doen. Bovendien blijft er geen plakkerig laagje achter, en voelt m’n huid eigenlijk best wel zacht aan na een dagje (semi-)zonnekloppen.

Dove Shower Foams

En het leukste van héél het gamma? Het SOS-serum! Dit serum breng je aan op je huid na het zonnen, en verkoelt dankzij de cyro-technologie de huid direct. Echt raar eigenlijk, maar oh-zo heerlijk op een zonne-gloeiend huidje! Ook herstelt het de balans van je huid, verlengt het je kleurtje – als je die krijgt van in de zon te zitten natuurlijk – en maakt de huid egaler. Ik ben fan!

Dove Shower Foams

Een héél leuk gamma om te ontdekken, I can assure you! Stiekem luidt dit voor mij écht een beetje een vakantieperiode in, want zeg nu zelf, met een flesje zonnemelk dicht bij de hand, lijkt de zomer niet meer zo héél ver hé? Laat maar komen die zon!

Deze nieuwe producten van Lierac zijn vanaf het voorjaar beschikbaar bij de betere apotheek, maar ook online! Voor de zonnemelk betaal je €29,90, voor de fluide €25,90 en voor het SOS-serum €41,90!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *