Nuxe, skincare

L’Huile Prodigieuse by Nuxe

Essayer une légende, c’est magnifique!

Enkele maanden geleden kon je mijn unboxing-review lezen van de Deautybox van de maand maart. Dit vind ik nog steeds de beste box tot nu toe, net omdat er deze heerlijke olie kon door gaan testen! De ‘Huile Prodigieuse’ van Nuxe is een zeer bekend product, bijna iconisch zelfs. In de apotheker zag ik vaak de reclame terugkeren, maar nooit bij stilgestaan wat deze olie voor mij kon doen. Ik was dan ook SUPER-enthousiast toen ik deze kleine rakker in mijn box ‘ontdekte’ !

De Huile Prodigieuse is een droge olie die je kan gebruiken voor je lichaam, gezicht en haar. Nuxe is behoorlijk trots op dit product, maar hoe kan het ook anders? De olie met bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat een combinatie van ongeveer 30% kostbare plantaardige oliën en een extra Vitamine E-boost om gelaat, lichaam en haar te voeden, te herstellen en te verzachten.

L’Huile miraculeuse !
Soms voelt mijn huid aan als een velletje schuurpapier. Ook al smeer ik bijna dagelijks, het blijft een probleem. Daarbovenop is het Belgische weer is zeker niet mild geweest de laatste  weken/maanden en vooral mijn bovenarmen & -benen lijden het zwaarst onder de weersomstandigheden. Deze zones waren mij dus erg dankbaar toen ik voor de eerste keer de olie van Nuxe opsmeerde.  Hij is niet alleen erg voedend, je hebt er niet veel van nodig, de olie smeert makkelijk uit en trekt daarbij nog eens supersnel in! Plus, hij voelt erg warm aan, wat met een bodymelk of andere olie niet altijd het geval is. Hop, wassen, smeren, genieten en direct je kleren in!

Nuxe L'Huile Prodigieuse
Naast hydratatie voor je lichaam, kan je deze Huile Prodigieuse ook gebruiken op je haar & gelaat. Op m’n haar heb ik ‘m eens aangebracht, maar ik vind ‘m leuker voor je huid. Ik heb immers duizend en één haaroliën in mijn kast staan, dus vooraleer ik door die voorraad heen ben … Op mijn gezicht durf ik hem zelf niet te gebruiken. Ik heb een vette/gemengde huid, en ik vrees dat deze olie net iets te vettig is hiervoor. Ik testte hem dan maar uit op het droge gelaat van mijn broer, en ik kan je verzekeren, hij heeft nu erg zachte wangetjes 😉

Nuxe L'Huile Prodigieuse

 

De geur van deze olie is best wel zwoel maar zeker niet overheersend. De geur blijft ook nog even hangen nadat je de olie hebt aangebracht. Intussen heeft Nuxe ook een parfum gelanceerd, die geïnspireerd is op deze olie en haar typerende geur. Ik heb dit parfum al eens kunnen proberen, en ik moet zeggen: WAUW!
Nuxe is verkrijgbaar bij de apotheek. Voor een Nuxe Huile Prodigieuse van 100ml betaal je 32,99€.

Gebruikte jij al eens een droge olie voro je huid? Of zweer jij bij een ander middeltje om je huid zacht te houden! Deel het met ons (en vooral met mij, met mijn schuurpapier, hihi) door een reactie na te laten!

Groetjes,

Laura 

2 thoughts on “L’Huile Prodigieuse by Nuxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *