Les Couleurs de Noir, Make-up, Mascara, Oogschaduw

Les Couleurs de Noir – 100% Belgisch!Les Couleurs de Noir – 100% Belgisch!

100% Belgisch, 100% skin-approved!
 
Als ik mijn statistieken goed bekijk, zie ik duidelijk dat ik onder mijn bezoekers heel wat Nederlanders mag verwelkomen. Erg leuk, zeker als ik weet dat jullie skin- & make-up gamma’s vaak héél wat uitgebreider zijn dan bij ons het geval is, en jullie dus best wat gewend zijn. Onze noorderburen (en ook héél wat andere nationaliteiten) kennen ons op hun beurt het best als het land van de lekkerste bieren, de lekkerste frietjes én de beste chocolade. Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan een merk dat 100% Belgisch is en waar jullie nog veel over zullen horen, of jullie nu Belg of Nederlander zijn!
Les Couleurs de Noir

100% Belgisch, 100% skin-approved!
 
Als ik mijn statistieken goed bekijk, zie ik duidelijk dat ik onder mijn bezoekers heel wat Nederlanders mag verwelkomen. Erg leuk, zeker als ik weet dat jullie skin- & make-up gamma’s vaak héél wat uitgebreider zijn dan bij ons het geval is, en jullie dus best wat gewend zijn. Onze noorderburen (en ook héél wat andere nationaliteiten) kennen ons op hun beurt het best als het land van de lekkerste bieren, de lekkerste frietjes én de beste chocolade. Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan een merk dat 100% Belgisch is en waar jullie nog veel over zullen horen, of jullie nu Belg of Nederlander zijn!
Les Couleurs de Noir
De oprichters en bedenkers van het merk zijn Dries Van de Walle en Gaëlle Verspeelt. Dries was met deze uitdaging niet aan zijn proefstuk toe, want hij werkte eerst een aantal jaren voor L’Oreal onder de afdeling Cosmétique Active (waartoe Vichy en La Roche-Posay behoren) en kreeg zo de smaak te pakken. Gaëlle is een gegadigde make-up artieste die reeds samenwerkte met verschillende bekende fotografen. In 2010 besloten zij hun kennis te bundelen, en een bedrijfje op te richten dat zich uitsluitend richt op hypo-allergene make-up.
 
Hypo-allergeen, een bewuste keuze
Niet iedereen is gezegend met een perfecte huid. Zelf mag ik dat elke dag weer ondervinden. Ik ben immers allergisch aan parabenen en héél wat geur en kleurstoffen, waardoor ik niet zomaar alles door elkaar kan gaan gebruiken. Van heel wat lezers wéét ik intussen ook dat zij soms allergische reacties krijgen van bepaalde make up. Heel vervelend, want niet zo heel veel merken bieden aangepaste producten aan.
Les Couleurs de Noir
Door zelf bijna dagelijks met deze problemen geconfronteerd te worden, besloten ze het bij ‘Les Couleurs de Noir’ eigenlijk volledig anders aan te pakken. Zij brengen sinds 2010 énkel producten uit die hypo-allergeen zijn! Gedaan met geïrriteerde ogen en oogleden, en byebye allergische reacties! Een mens zou van minder enthousiast worden, niet?

Les Couleurs de Noir

 

Deze week heb ik het wat druk gehad met werk in halen en allerlei extra (niet voorziene) activiteiten. Ik heb dus niet echt veel producten kunnen testen, waardoor het bloggen ook wat moeilijker ging. Ik hoop volgende week jullie een review & eye-look van deze schatjes mee te geven! Want geloof me, ze zijn geweldig!

Mijn eerste indrukken zijn nu al fantastisch! Kan je toch al niet wachten? Geen paniek, de producten van Les Couleurs de Noir kan je vinden in deelnemende apotheken, of je kan ze via deze pagina bestellen.

Groetjes,

Laura

De oprichters en bedenkers van het merk zijn Dries Van de Walle en Gaëlle Verspeelt. Dries was met deze uitdaging niet aan zijn proefstuk toe, want hij werkte eerst een aantal jaren voor L’Oreal onder de afdeling Cosmétique Active (waartoe Vichy en La Roche-Posay behoren) en kreeg zo de smaak te pakken. Gaëlle is een gegadigde make-up artieste die reeds samenwerkte met verschillende bekende fotografen. In 2010 besloten zij hun kennis te bundelen, en een bedrijfje op te richten dat zich uitsluitend richt op hypo-allergene make-up.
 
Hypo-allergeen, een bewuste keuze
Niet iedereen is gezegend met een perfecte huid. Zelf mag ik dat elke dag weer ondervinden. Ik ben immers allergisch aan parabenen en héél wat geur en kleurstoffen, waardoor ik niet zomaar alles door elkaar kan gaan gebruiken. Van heel wat lezers wéét ik intussen ook dat zij soms allergische reacties krijgen van bepaalde make up. Heel vervelend, want niet zo heel veel merken bieden aangepaste producten aan.
Les Couleurs de Noir
Door zelf bijna dagelijks met deze problemen geconfronteerd te worden, besloten ze het bij ‘Les Couleurs de Noir’ eigenlijk volledig anders aan te pakken. Zij brengen sinds 2010 énkel producten uit die hypo-allergeen zijn! Gedaan met geïrriteerde ogen en oogleden, en byebye allergische reacties! Een mens zou van minder enthousiast worden, niet?

Les Couleurs de Noir

 

Deze week heb ik het wat druk gehad met werk in halen en allerlei extra (niet voorziene) activiteiten. Ik heb dus niet echt veel producten kunnen testen, waardoor het bloggen ook wat moeilijker ging. Ik hoop volgende week jullie een review & eye-look van deze schatjes mee te geven! Want geloof me, ze zijn geweldig!

Mijn eerste indrukken zijn nu al fantastisch! Kan je toch al niet wachten? Geen paniek, de producten van Les Couleurs de Noir kan je vinden in deelnemende apotheken, of je kan ze via deze pagina bestellen.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *