Chanel, Make-up, Mascara

Le Volume de Chanel

Het moest er ooit eens van komen, en als ze met kortingen beginnen te zwaaien ben ik al helemaal niet meer te houden. Ik hem ‘m, Le Volume van Chanel. Ik wilde ‘m al een tijdje, maar de prijs én het feit dat ik eigenlijk al een goede mascara heb (ik zweer bij They’re Real van Benefit) hielden me tegen. But hey, you can’t say no to Chanel right? Dus ik ging uiteindelijk overstag. Goede zet?

LCN Lip Pencil

Mag ik eerst even kwijlen over de packaging. I know, I’m a sucker for Chanel. Die strakke zwarte huls met het Chanel embleem op. Net zoals bij m’n geliefde Chanel Rouge Allure Velvet in ‘La Raffinée’, was het liefde op het eerste gezicht. Maar goed ja, werkt het?

LCN Lip Pencil

De applicator ziet er alleszins wel apart uit. De vrij dikke borstel is van flexibel kunststof met dunne haartjes’ waardoor je heel dicht bij de aanzet van je wimperhaartjes kan komen. Hence ‘le volume’. Het moet ergens van komen hé, want zonder goed borsteltje raak je nergens!

LCN Lip Pencil

Ik hoorde van veel mensen dat ze van ‘Le Volume’ spinnenpoten kregen. Dan denk ik drie dingen: ofwel hebben jouw wimpers geen volume nodig, ofwel breng je te veel van de mascara na elkaar aan, ofwel is de textuur/applicator barslecht. Zelf denk ik dat het bij velen het eerste en tweede van kracht is, want zelf heb ik er geen last van.

LCN Lip Pencil

Hier draag ik ‘m met de Laura Mercier Caviar Sticks (in de kleuren ‘Moonlight’ & ‘Copper’ by the way) in al z’n glorie. Wat een volume hebben m’n wimpers jong! Overtuigd? Ik alvast wel hoor! En een nadeel bedenken? Tja.. Misschien dat ‘ie niet waterproof is? Maar ach, des te makkelijker te verwijderen hé?

Goedkoop is hij niet, maar je krijgt er wel va-va-voom-lashes voor terug! Voor deze mascara betaal je bij Ici Paris XL of Planet Parfum rond de 30 euro.

Groetjes,

Laura

13 thoughts on “Le Volume de Chanel

    1. Die hadden ze dus niet meer in voorraad hé.. Maar goed, ik draag er zo’n waterproof-mascara-maker boven van Essence (denk ik?) en works like a charm!

  1. Nog een fan erbij! Ik wel hem ook zeker ooit eens testen maar eerst moet ik nog alle andere mascara’s opmaken die ik heb liggen. Kan hij je favoriet van Benefit verslaan of vind je die nog altijd beter?

  2. Ik ben er wel benieuwd naar, al ben ik nu niet meteen blown away! 🙂
    Ik geef wel eens wat meer geld uit aan een lipstick, maar eigenlijk nooit aan een mascara! Prioriteiten zeker? 😉

    1. Snap ik. Met m’n They’re Real heb ik én volume én body, maar deze is enkel volume natuurlijk! Gelukkig zijn mijn wimpers van nature al lang, en kan ik die ‘extra body’ soms skippen. Met m’n They’re Real zit ik héél vaak met m’n wimpers tegen m’n brilglazen (not kidding you), dus is deze van Chanel wel beter draagbaar op het werk 🙂

  3. Hij geeft wel een heel mooi resultaat bij je! Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, ik ben aan de ene kant wel nieuwsgierig, maar aan de andere kant heb ik nog veel te veel mascara’s liggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *