Uncategorized

Le Petit Marseillais Douchegel: Huile Argan & Fleur D’OrangerLe Petit Marseillais Douchegel: Huile Argan & Fleur D’Oranger

Dit weekend stond er een leuk vriendenweekend gepland naar de Ardennen. Helaas was ik niet zo wakker toen ik mijn valies moest maken en had ik blijkbaar enkel shampoo ingepakt, maar dus geen douchegel. Moord, brand en paniek! Ware het niet dat de lokale Carrefour Market een best grote beautyafdeling had waarin ik kon snuisteren. Op aanraden van één van m’n reisgenoten die enorm fan was van het merk, nam ik deze douchegel met Arganolie & Oranjebloesem van Le Petit Marseillais mee naar het vakantiehuisje.

DSC_1156

Ik ga eerlijk zijn, ik koos deze douchegel op z’n geur en niet op basis van wat er op de verpakking stond. Toevallig zag ik in de auto pas dat het om een product met Arganolie was. Hier ben ik achteraf erg blij om, want door de olie die verwerkt zit in de douchegel, droogt de gel m’n huid niet uit. Integendeel! M’n huid is heerlijk zacht.

DSC_1795

Naast Arganolie, bevat deze douchegel oranjebloesem. De combinatie van beiden zorgt voor een heerlijk mysterieuze geur. Normaal gezien ben ik meer fan van zoete geuren, die nog uren nazinderen, maar ik moet zeggen dat ik deze ook wel enorm kan appreciëren. Bijkomend voordeel is dat the boyfriend deze douchegel ook heerlijk vindt! Geen gezeur meer over geuren na een badkamerbezoek!

DSC_1796

Ik ben zeker aangenaam verrast door deze douchegel. Le Petit Marseillais was zo’n merk waar ik steeds bleef voorbijlopen zonder veel aandacht aan te besteden. Zo zie je maar, wat een ‘op aanraden van’ kan teweegbrengen, want ik heb me deze middag betrapt op het besnuffelen van zo wat elke verschillende flacon ‘Le Petit Marseillais’ bij Kruidvat. Oeps?

Deze douchegel is verkrijgbaar bij de drogisterij, en kostte mij €4,23!
Groetjes,

Laura

7 thoughts on “Le Petit Marseillais Douchegel: Huile Argan & Fleur D’OrangerLe Petit Marseillais Douchegel: Huile Argan & Fleur D’Oranger

  1. Normaal zou ik dit merk ook niet als eerste kopen als ik een douchegel nodig heb (ik weet niet waarom maar bon). Maar bij mijn volgende bezoek aan de supermarkt of Kruidvat wil ik deze toch wel eens gaan ruiken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *