LCN, Oogschaduw

LCN’s Mono-eyeshadow ‘Spotlight’

Als je iets denkt in de trend van ‘WAAROVER HEEFT ZE HET NU WEER?’ bij het lezen van de titel van dit artikel, is dat zeker niet vreemd. Ik wist namelijk ook niet waar ik het had toen ik het woord ‘make-up’ & LCN in één zin hoorde. Is LCN geen merk voor nagellak en spa-toestanden? Correct! Maar goed, blijkbaar hebben ze nu ook make-up in het assortiment zitten, waaronder deze Mono-eyeshadow ‘Spotlight’. Doet een beetje denken aan dat andere spa-merk Sothys, die naast hoogstaande verzorgingsproducten óók make-up hebben gelanceerd de afgelopen jaren.

LCN

Goed, we zijn hier niet om vergelijkingen te maken, maar wél om eens te kijken of LCN haar plaatsje tussen de échte make-up merken verdient. Normaal gezien ben ik écht niet aan mono-eyeshadows. Niet omdat ik ze niet mooi vind, maar het is gewoon niet echt praktisch: ik meng liever kleuren dan met één kleurtje te werken. Een palet is daarin handiger. Maar goed, ‘Spotlight’ is een neutrale kleur, waarvan ik ik ‘m wél mono durf dragen, vandaar de kleine uitzondering op de ‘ik-moet-geen-mono’s-hebben’-regel!

LCN

De kleur is heerlijk neutraal! Je zou het op’t eerste zicht nochtans niet zeggen, maar deze lichtaubergine kleur is eigenlijk erg subtiel als je ‘m aanbrengt op je ogen. Wil je de kleur toch iets donkerder maken, dan breng je op welbepaalde plaatsen gewoon iets meer oogschaduw aan. Zo kan je met een mono toch een multi-color look maken.

LCN

De pigmentatie van deze oogschaduw is TOP! Wat je ziet op m’n vinger is één veegje over de oogschaduw zelf. Ik raad je wel aan om een goede oogschaduwprimer aan te brengen voor je met deze aan de slag gaat. Goede pigmentatie gaat vaak gepaard met een romige textuur die al eens snel kan gaan vervagen zonder primer, en dat is bij deze oogschaduw ook zo. Maar goed, dat valt op te lossen, nietwaar?

Deze mono-eyeshadow is in België te koop bij geselecteerde spa-verkooppunten. In Nederland kan je LCN dan weer kopen in geselecteerde Douglas filialen. Je betaalt er €9,60 voor

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “LCN’s Mono-eyeshadow ‘Spotlight’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *