LCN, Lipstick, nails

LCN ‘Under The Sea’

Neen, niet het liedje uit ‘The little mermaid’, maar wél de nieuwe lentecollectie van LCN. LCN? Qué? Je weet wel, dat Duits Spa-merk dat naast nagellak nu ook cosmetica aanbiedt? Vorige producten vond ik alvast super cool en met de lente in het verschiet, was ik benieuwd met welke kleuren en producten ze op de proppen gingen komen!

LCN 'Under the sea' collection

Water staat centraal in deze collectie. Er werden in totaal zes nieuwe nagellakjes gelanceerd, waar menig zeemeermin jaloers op zou kunnen zijn. Ik heb er twee kunnen uitproberen: het lead-campaign-turquoise-lakje ‘Follow me into the deep’ & het prachtig blauwe ‘Nice to meet you, Aquarius’

LCN 'Under the sea' collection

Ook in ‘the make-up departement’ komt er het een en ander van nieuwigheden binnen! Onderandere deze prachtig gevormde lippenstift in ‘Kiss me Captain’. Deze verzorgende lipstick bevat het ‘Maxi-Lip’ ingrediënt, dat je lippen voller doet ogen én een fushia-kleurtje achterlaat op je lippen. Super geïntrigeerd door deze!

LCN 'Under the sea' collection

Ook nieuw is het lippotlood ‘Sunny Red’. Past nu niet direct met de lipstick ‘Kiss me Captain’, maar het is wel een kleur die niet eerder in hun assortiment zat. Ik heb ‘m nu 1x gebruikt als lipstick (being a hipster and all, een lippotlood gebruiken als lipstick!) en vind de kleur écht super mooi!

LCN 'Under the sea' collection

Naast dit al dit moois werden er ook nog vier felgepigmenteerde lipglosses gelanceerd, alsook een high-light poeder in zo’n prachtig retro flesje! Benieuwd naar deze collectie? Je vindt ze sinds begin april bij de LCN-schoonheidsinstituten!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “LCN ‘Under The Sea’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *