Body- & Skincare

LCN ‘Lost in Luxury’

November is ingezet, en Kerst ligt om de hoek! Letterlijk dan, want wie al gesnuisterd heeft in de parfumerie (en elders .. ) kan er niet meer omheen: Kerstcollecties! Eentje die me wist te bekoren, was de ‘Lost in Luxury’-nagellakcollectie van LCN.

De lakjes uit hun voorgaande ‘Under the Sea’ & ‘See you in Ibiza’ collecties worden – sinds het lang-wezen van mijn nagels – nog steeds regelmatig gebruikt, en met deze ‘Lost in Luxury’ heb ik weer een nieuw favoriet kleurtje kunnen toevoegen aan mijn stash.

LCN Lost in Luxury

In totaal bestaat de ‘Lost in Luxury’-nagellak collectie uit zes nieuwe kleurtjes, waarvan ik er nu vier in m’n bezit heb. Naar mijn mening de mooiste van de zes (alle kleurtjes vind je hier) én ook de meest feestelijke.

LCN Lost in Luxury

Van links naar rechts:

  • Call Me Starlet Deluxe
  • I’d Do Anything For Red Velvet
  • My Crystal Dream
  • Cover Me In Diamonds

Mijn favoriete kleur van deze collectie is “My Crystal Dream”. Een beetje een mengeling tussen parelmoer en champagne. Lekker classy voor op je nagels, zonder echt too much te zijn! Een kleurtje dat echt opvalt blijkbaar, want ik krijg er regelmatig complimentjes over!

LCN Lost in Luxury

Trouwens, is het jullie al opgevallen hoe gezond m’n nagelriemen er uitzien? Geen photoshop, maar old-school doeltreffende producten. Dat is iets voor morgen .. – Stay Tuned – !

De lakjes van LCN zijn verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je mailen naar info@neolabo.be of bellen op het nummer +3293/645110.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “LCN ‘Lost in Luxury’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *