LCN, Lipstick

LCN ‘Kiss me Captain’ Lipstick

Even rewind naar enkele weken geleden, waar ik jullie vertelde over de LCN ‘Under the Sea’ collectie. Het viel mij op dat de meesten onder jullie benieuwd waren naar één specifiek product (was bij mij ook zo trouwens ..) uit de collectie, namelijk de ‘Kiss me Captain’-lipstick. U vraagt wij draaien, dus vandaag van dichtbij te bewonderen!

LCN Captain

Strakke zwarte hulzen vind ik nog altijd de mooiste. Het geeft me een instant-luxury feel, net zoals bij Chanel of Sothys het geval is. Alleen is de verpakking iets moeilijker proper te houden, hence the blurry packshot.. De huls sluit met een magneetje, maar bij mij sluit deze niet zo heel stevig. Gelukkig zitten mijn lipsticks altijd mooi in een apart zakje én in de huls gedraaid!

LCN Captain

De kleur is speciaal! Echt waar. Op’t eerste zicht dacht ik ‘bleh, wat een saaie roze kleur’, en toen ook in eerste instantie het een sheer kleurtje bleek te zijn, was ik ietwat teleurgesteld .. Toen plots .. De aangebrachte lipstick begon te verkleuren! How cool is that? Het brave, roze kleurtje wordt plots fushia! Nog steeds subtiel, maar wél een kleurtje naar mijn hart

LCN Captain

De formule is verrijkt met allerlei verzorgende bestanddelen om je lippen niet uit te drogen én met het maxi-lip bestanddeel. Maxi-wat? Wel, basically is dit een irriterende stof voor je lippen, waardoor ze wat voller gaan worden. Het effect is minimaal, maar daar ben ik blij om. Ik heb het wel gehad met de Kylie Jenner-lippen ..

LCN Captain

Hier draag ik twee laagjes ‘Kiss me captain’, raar hé hoe die kleur uitpakt op m’n lippen? Apart!

De producten van LCN zijn verkrijgbaar bij gespelecteerde verkooppunten. Deze lipstick heeft een adviesprijs van 13,00 euro, maar dat kan verschillen naargelang het verkooppunt!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “LCN ‘Kiss me Captain’ Lipstick

  1. Hmm interesting.. Is dat zo’n tintelend geval of merk je er niets van? Sommige prikkelen je lippen zodanig dat het soms ambetant wordt. Mooi kleurtje in ieder geval!

    1. Ik merk daar echt niets van. ‘t Is eigenlijk meer een ‘caring lipstick’ met een steeds veranderende kleur. Maar echt voller worden m’n lippen er niet van. Ze zijn al vrij vol uit zichzelf, dus misschien ben ik ook niet de meest aangewezen persoon om dat te beoordelen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *