Les Couleurs de Noir, Ooglook, Oogschaduw

LCDN, le Stylo Yeux Khaki

Belgische merken hebben bij mij altijd een streepje voor. Denk maar aan de producten van Rainpharma, BE Creative & JYB. Een ander merk waar we best trots op mogen zijn is ‘Les Couleurs de Noir’, nog niet zo héél erg bekend (wat écht jammer is ..) maar wel een merk met ontzettend veel potentieel.

Lang geleden (je ziet het wel aan de kwaliteit van het artikel.. ) schreef ik al eens over hun ‘Smokey Eyes Tools’. Daarin ontdekte ik hun crayon mine, die toen nog maar in twee varianten beschikbaar was. Intussen leerde ik op het Springtime Blogger Event ‘de gerestylede versie’ kennen, die perfect past bij mijn oogkleur. Big welcome aan ‘le Stylo Yeux’!

LCDN STYLO YEUX

De textuur en formule van het potloodje is dezefde gebleven. Een crèmige textuur die speciaal ontwikkeld werd voor voor dames met gevoelige ogen. De formule is immers dermatologisch getest en is voor de volle 100% vrij van de parabenen, parfum, parafines en minerale oliën die gevoelige ogen willen vermijden als de pest. Je vindt enkel ingrediënten als hyaluronzuur, vitamine C & E, defensil (een bestanddeel dat een geïrriteerde en ontstoken huid onmiddellijk én langdurig kalmeert en M3-anti-age terug! Fiere Belg hierzo!

LCDN STYLO YEUX

Door z’n vorm kan je makkelijk een lijntje trekken op of onder je ogen, die ook nog eens goed blijft zitten. Wil je toch voor een soort van smokey-look gaan, kan je het lijntje vervagen met het sponsje die achteraan in de ‘stylo yeux’ verstopt zit.

Eens kijken wat dat met m’n ogen doet, niet?

LCDN STYLO YEUX

De khaki-kleur past perfect bij m’n groene ogen. Het is naar mijn mening iets lichter dan het échte khaki (je weet wel, de kleur van al die army-jassen die het straatbeeld kleurden) maar toch een kleur die makkelijk draagbaar is. Hier draag ik ‘m nude, maar door het feit dat je ‘m kan smudgen kan je er alle kanten mee uit.

Oja, voor de curieuzeneuzen, de mascara die is hier draag is de Benefit They’re Real!

Deze nieuwe ‘Stylo Yeux’ in de kleur Khaki kost €12,30 en is te koop bij de apotheek. De producten van Les Couleurs de Noir zijn ook verkrijgbaar op Farmaline. Met de code ‘VR66733’ krijg je trouwens gratis verzending!

Groetjes,

Laura

7 thoughts on “LCDN, le Stylo Yeux Khaki

  1. Ik vind die kleur echt heel mooi! En grappig dat je bij jullie make-up bij de apotheek kunt kopen. Bij ons eigenlijk alleen sporadisch iets van Vichy of ROC.

    1. We hebben enkel T. Leclerc & Les Couleurs de Noir hoor! Zoveel is dat nu ook weer niet! Anders moet je eens kijken op de farmaline-website? Volgens mij leveren die ook in NL?

  2. Oh wat een mooi kleur! Je ogen komen goed uit., dit kleur zou echt perfect bij mijn groene kijkers staan! Ik heb dit product nog niet gezien bij de apotheek maar ik zal mijn ogen openhouden de volgende keer. Thx om het in onze aandacht te brengen. Ik gebruik heel weinig eyeliner omdat ik het ideale kleurtje nog niet gevonden heb. Zwart op een lichte huid is al gauw too much hé?

  3. De kleur past inderdaad heel mooi bij je oogkleur! Volgens mij verkopen ze LCDN niet bij mijn vaste apotheek maar het lijkt me wel een mooi merk. Een fijn Belgisch merk ontdekken is natuurlijk altijd leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *