Body- & Skincare

Laura aan de pillen!

Neen ik ben niet gek(ker geworden). En neen, ik ben niet ziek! Voor een keer niet eigenlijk, want de twee laatste maanden van 2016 waren een hel. Bijna meer in ziekteverlof geweest, dan dagen gewerkt. En neen, dat is niet van mijn gewoonte. Help!

Gelukkig stelde mijn dokter mij gerust en vertelde hij mij dat het voornamelijk lag aan enkele vitaminetekorten, te weinig slaap én een hoog stressniveau. M’n lichaam raakte in overdrive en slaagde er plots niet meer in om stoute bacteriën de baas te kunnen. Daarom raadde mijn dokter me – want gezond en gevarieerd eten doen wij al – aan om extra voedingssupplementen te nemen. So I did. Iets met goede voornemens enzo .. En nu, vier maanden later voel ik me kiplekker!

Too Faced Chocolate Bar

Even terugspoelen naar begin 2017. Plots stond een doos Ortis-voedingssupplementen aan mijn deur, klaar om mijn immuunsysteem op te lappen. Nu was’t voor echt. Maar goed, waar te beginnen? In de box zaten er heel wat supplementen, waar ik in samenspraak met de dokter drie ‘pillerijtjes’ in m’n routine wilde stoppen.

Het belangrijkste op dat moment, was om alle viezigheid uit mijn lichaam te krijgen. ’t Heeft immers geen nut om allerlei vitamientjes in je lichaam te pompen, als er nog vanalles van vuiligheid rondzweeft in mijn systeem. Dat moet er uit! Detox-time dus. Niet mijn favoriete periode, maar ’t is van moeten. Deze lever-zuiveringstabletjes kwamen als geroepen!

Too Faced Chocolate Bar

Deze tabletjes bevorderen de ontgifting, de eliminatie van opgehouden toxines en vergemakkelijken de spijsvertering. In combinatie met de regel ‘niet meer drinken tijdens de week’ voelde ik me na enkele dagen eigenlijk al véél beter. Heck, zelf m’n huid zag er iets levendiger uit. Gek toch wat een tabletje extra met een mens kan doen?

Volgende stap na 20 dagen detox? Vermoeidheid tegengaan! Een stressvolle job, gecombineerd met een huishouden, twee blogs en een occasionele citytrip zijn dodelijk voor m’n vitaliteit. Deze ginseng-tabletten vonden hun weg naar m’n ontbijtroutine, en hoewel ze écht niet lekker zijn – me no like ginger.. – voelde ik me effectief minder vermoeid. Géén wondermiddel, maar toch, het hielp! ‘k Was wél blij toen deze pilletjes opwaren.

Too Faced Chocolate Bar

Wat ik echter wél met veel plezier blijf gebruiken, zijn de ‘red energy’ tubekes. Ze zijn een beetje vergelijkbaar met de ‘Mood’-drankjes die ik enkele jaren geleden gebruikte, maar dan véél geconcentreerder. Een echte Guarana-caffeine shot in feite, maar dan eentje die je gezondheid niet schaadt. Hier heb ik altijd wel een back-upje van klaarliggen thuis en op het werk, want je weet maar nooit wanneer de ‘klop van de hamer’ komt.

Too Faced Chocolate Bar

Hoewel ik vind dat sport en een gezonde voeding het meeste bijdragen aan mijn ‘hernieuwde’ vitaliteit, ben ik echter wel verrast van het effect dat deze supplementen op mijn lichaam hadden. Ik voel me fitter, gezonder en zit beter in m’n vel. Dankjewel Ortis, you saved the day

De producten van Ortis zijn beschikbaar in de (online-) Apotheek. Adviesprijzen kunnen verschillen van apotheek tot apotheek en van supplement tot supplement. Voedingssuplementen mogen nooit gebruikt worden ter vervanging van een gezonde & gevarieerde voeding, enkel gebruikt worden ter ondersteuning.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *