Kruidvat

Kruidvat Spa Secrets

Enkele weken geleden trokken heel wat bloggers naar Antwerpen om er een leuk Kruidvat-nieuwtje te ontdekken. Zelf wist ik niet wat het ging zijn, dus zat ik op het puntje van m’n stoel te wachten tot het nieuwtje de wijde wereld in kwam! Kruidvat lanceert z’n eigen Spa-lijn, geïnspireerd op de producten van Kneipp & Rituals, maar dan met een geheel eigen toets! BENIEUUUUWD!

Het Spa Secrets-assortiment van Kruidvat is geïnspireerd op traditionele en authentieke badrituelen uit bestemmingen van over de hele wereld en bestaat uit drie lijnen: ‘Treasures of Morroco’, ‘Tradities uit Japan’ en ‘Miracles of Bali’. Ze onthullen de eeuwenoude schoonheidsgeheimen van Marokkaanse beauty’s, Japanse geisha’s en Balinese prinsessen.

Miracles of Bali

Yves Rocher

De ‘Miracles Of Bali’-lijn is geïnspireerd op de vele tropische eilanden die Bali rijk is. Deze lijn bevat frangipanibloem en vochtinbrengend kokoswater, wat zorgt voor een héérlijk zomerse gevoel! Mijn favoriete geur uit de lijn als je ‘t mij vraagt. My name is written all over it!

In de ‘Miracles Of Bali’-lijn zitten volgende producten:

 • Shower Foam (200 ml) – €3,99
 • Body Cream (250 ml) – €4,99
 • Shower Gel (250 ml) – €2,99
 • White Sand Body Scrub (200 ml) – €3,99

Treasures of Morocco

Yves Rocher

De ‘Treasures Of Morocco’-geurlijn is haalde z’n gram bij de Hammam-schoonheidsrituelen uit Marokko. Deze lijn bevat Arganolie en Rozenwater, wat voor een ontspannende, troostende geur zorgt. Niet echt m’n ding, omdat ik niet zo’n fan ben van rozen, maar wie houdt van een warme, kruidige geur zal hier zeker z’n ding vinden.

Deze ‘Treasures Of Morocco’ geurlijn heeft de meeste keuze qua producten:

 • Body Oil (250 ml) – €4,99
 • Shower Foam (200 ml) – €3,99
 • Hand Cream (75 ml) – €2,99
 • Suger Body Scrub (250 ml) – €4,99
 • Shower Cream (250 ml) – €2,99

Traditions of Japan

Yves Rocher

De ‘Traditions Of Japan’-lijn is geïnspireerd op het badritueel van Japan. Deze lijn bevat ingredienten als lotusbloem en bamboe, wat de huid gaat verzachten en herstellen.

De geur is heel fris en opwekkend én unisex. Wil niet zeggen dat hij heerlijk ruikt, want deze geur staat bij mij op nummertje twee!

In de ‘Traditions of Japan’-lijn zitten volgende producten:

 • Shower Foam (200 ml) – €3,99
 • Body Lotion (250 ml) – €4,99
 • Shower Gel (250 ml) – €2,99
 • Jelly Body Scrub (200 ml) – €3,99

Ik rende als een gek naar Kruidvat vorige zaterdag om een aantal producten mee naar huis nemen om te testen, dus je mag binnenkort zeker nog reviews verwachten. Naar wat ben je ‘t meeste benieuwd?

De Spa Secrets producten zijn sinds week te koop in alle Kruidvat filialen. Prijzen variëren van €2,99 tot €4,99 per product, wat écht niet veel geld is. Misschien een betaalbaar(der) alternatief voor de Rituals-addict?

Groetjes,

Laura

De prijzen variëren tussen € 2,99 en € 4,99 wat uiteraard erg fijn is!

7 thoughts on “Kruidvat Spa Secrets

 1. De gele lijn zal denk ik ook mijn favoriet zijn. Als ik nog eens in de buurt van het Kruidvat ben, wil ik ook zeker wat producten gaan halen want ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd!

 2. Die Bali en Marokko lijn zien er wel goed uit. Ik ben zelf geen Rituals fan (vind dat allemaal stinken…. :s ) Volgende week eens kijken bij Kruidvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *