Body- & Skincare

Kruidvat Skincare: Q10-Booster Drops

Kruidvat heeft in het verleden al bewezen dat zij hun mannetje kunnen staan in de wondere wereld van de skincare. Hoewel ze met de hun SkinScience assortiment al een vrij uitgebreid gamma hebben, hebben ze toch nog een leuk extraatje aan hun skincare-palmares kunnen toevoegen. Ze lanceerden onlangs twee drop-serums (helemaal hip nu, die skin-boosting producten) die je perfect op zich of in combinatie met je andere skincare kan gebruiken. Momenteel heeft Kruidvat 2 varianten op de markt: eentje voor extra hydratatie met hyaluronzuur en eentje voor de rijpere huid met Q10. Mits ik de dertig begin te naderen, koos ik ervoor om de laatste variant eens te gaan proberen.

Kruidvat Q10 Booster

De flacons hebben een pipetje, waardoor je het product gemakkelijk kunt doseren en tegelijkertijd hygiënisch kunt werken. De textuur van het serum is super aangenaam en wordt snel én perfect opgenomen in mijn huid. Ik smeer het serum ook verder dan enkel op m’n gezicht: je hals, je decolleté, alles wat extra voeding kan gebruiken. Het is een vrij volle textuur, dus voor velen aangeraden om enkel ‘s avonds te gebruiken.

Kruidvat Q10 Booster

De Q10-booster gaat vooral op de elasticiteit van je huid werken. Q10 staat bekend als hét ingrediënt om je huid soepel te houden. Daarnaast bevat de formule een krachtig anti-oxidantencomplex met acai bes, vitamine E en co-enzym Q10. Dat beschermt de huid tegen vrije radicalen en voorziet de huidcellen van nieuwe energie. Verder bevatten de drops coffeïne dat stimulerende eigenschappen heeft, die de tekenen van een vermoeide huid te verminderen en zorgen voor een stralende teint. Niet slecht voor zo’n budgetvriendelijk product hé?

Kruidvat Q10 Booster

Na ongeveer een maandje testen – en zo lang is hij ook meegegaan, met 2x gebruik per dag – ben ik best tevreden over deze booster. Ik merk dat m’n huid baat heeft bij dit ‘extraatje’, niet zo zeer qua hydratatie, maar wel qua ‘volheid’. De eerste droogterimpeltjes zijn weer wat minder goed zichtbaar, en ik heb ook de indruk dat het goed samengaat met mijn huidige skincare. Héél tevreden over, want voor zijn prijs biedt hij zeker een meerwaarde in je skincareroutine!

De Kruidvat Hyaluron Booster Drops kost € 4,49 en de Kruidvat Q10 Booster Drops kost € 4,99. Beide varianten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Beide items zijn vegan.

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Kruidvat Skincare: Q10-Booster Drops

  1. Oooh hier ben ik benieuwd naar. Vind Kruidvat skincare fijn omdat het betaalbaar en dierproefvrij is. En Q10 is zo belangrijk voor je huid. Meestal zijn deze producten vrij duur dus het prijskaartje vind ik nog een fijn pluspunt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *