Body- & Skincare

Korres Jasmine Shower Gel

De titel spoilt de reden al tot de duizendste maar ik heb een nieuwe favoriete douchegel! En néén, écht niet omwille van het feit dat ‘ie naar Jasmijn ruikt. Oké, ‘t is een leuk extraatje, maar er is zoveel meer aan dit Griekse flesje than meets the eye!

korres

Grieks? Jup! Korres is zelfs één van de zaken die ‘t meest geassocieerd worden met Griekenland – op de feta en sirtaki na wellicht – als men er om vraagt. Korres staat al sinds 1996 garant voor innovaties binnen de natuurlijke huid- & haarverzorging.

Hun formules leveren niet alleen resultaten, maar nemen je ook letterlijk mee door al het ‘lekkers’ wat Griekenland te bieden heeft! En ja, ook de jasmijn bloeit er uitvoerig!

korres

Goed ja, hoewel ik uren zou kunnen doorgaan over de heerlijke geur van deze douchegel, wil ik toch even benadrukken dat hij echt geweldig is voor m’n steeds droger wordende huid. Deze enorm romig schuimende gel heeft een hydraterend effect en is super mild voor de gevoelige huid. Ook is hij verrijkt met aloë vera dat verzachtend en hydraterend werkt, maar ook met graanextracten instaan voor het herstel van je huid.

Misschien nog een leuk weetje: deze douchegel bestaat voor 91.9% uit natuurlijke ingrediënten én is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een pluspunt, nu steeds meer en meer voor ‘bewuste’ cosmetica gaan kiezen. Ik vind het dan weer belangrijk dat er minerale olie, siliconen, parabenen, PEG, SLES, alcohol, retinol en dierlijke bijproducten in dit product zitten. Iedereen blij!

korres

Intussen is dit groene flesje al bijna helemaal op, ook al ben ik extreem zuinig geweest in het gebruik – jullie weten hoe ik ben met producten opmaken – en daar ben ik nog niet klaar voor! Gelukkig kan ik ‘m online bestellen in de plaats van op te halen in Griekenland zelf ..

Niet zo’n jasmijnfan? Niet getreurd, de douchegels komen in duizend-en-een verschillende varianten. Voor een flacon van 250ml betaal je bij Farmaline ongeveer €9,80! Een ‘batje’ zoals we in Brugge zeggen!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Korres Jasmine Shower Gel

  1. Gelukkig hebben ze die in andere geuren want Jasmijn is ni mijn stek zoals ze dat in Brugge zeggen 😉 Ik lees ook meer en meer dat mensen voor natuurlijke producten gaan. Ik ben nog niet over de streep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *