Style

Kneipp Geurstokjes & Geurkaarsen

STOP DE PERSEN! Drogisterijmerk Kneipp kondigde recent hun ‘home’-gamma aan, bestaande uit geurkaarsen en geurstokjes, en ik was daar maar half van op de hoogte! Als fan van hun geurvariaties op het vlak van lichaamsverzorging, kon ik niet wachten om ook dit assortiment te ontdekken. Intussen heb ik én de geurkaars én de stokjes geprobeerd, en kan ik ze alleen maar aan jullie aanbevelen. Een korte review:

Kneipp Home

Zoals bij Kneipp quasi altijd het geval is, zijn ook deze geuren geïnspireerd op de natuur. In totaal zijn er drie verschillende varianten, waar telkens een kaars en geurstokjes van verkrijgbaar zijn: Sandalwood Patchouli, Vetiver Mandarin en Macadamia Star-Anise Orange. Vetiver Mandarin was direct mijn favoriet, na het besnuffelen van de verschillende varianten. Mandarijn maakt de geur luchtig en fruitig, en vetiver geeft het zoets. Deze geurstokjes en geurkaars zou zorgen voor ‘Happiness’. Een beetje als de ‘Laughing Buddha’-lijn van Rituals, maar een stuk frisser.

De kwaliteit van de kaarsen en geurstokjes zijn zeker oké, zeker voor hun prijs. De geurstokjes zou ik bijvoorbeeld niet neerzetten in een kleine ruimte, want daar zal de geur al snel te overheersend worden. Voor je woonkamer zijn ze echter ideaal, want daar komt de geurintensiteit het best tot z’n recht. De geurkaars is ook zeker niet slecht, maar is qua intensiteit niet te vergelijken met een Yankee Candle of nichemerk. Goed ja, het prijsverschil zit ‘m ergens hé, maar ik ben zeker niet ontevreden. Je ruikt ‘m goed, maar het is niet dat hij bij ons het hele huis kan vullen. Weet wel dat wij een volledig open huis hebben, dus dat het in een ‘gesloten’ living wel wat meer effect zal hebben.

Kneipp Home

Ook qua packaging niets dan lof. Het houten accent geeft een luxueuze toets, en de verpakking zelf werd rustig en clean gehouden! Plus, de glazen verpakking kan je met gemak hergebruiken. Een mooie toevoeging aan het Kneipp-assortiment als je ‘t mij vraagt! Kan niet wachten tot er extra geurvarianten op de markt komen!

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar bij de drogist. Voor de Geurstokjes betaal je €8,99 en voor de Geurkaarsen €7,99 en deze vind je nu reeds in bijna alle filialen – ook kleinere – terug! Allen daarheen!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Kneipp Geurstokjes & Geurkaarsen

  1. Wij hebben ze altijd op de wc staan. Ideaal en het ruikt altijd heerlijk. De WC zit bij ons naast de voordeur en het is heerlijk als je het huis in loopt en het ruikt lekker 🙂

  2. Kneipp ruikt heerlijk, maar ik vind de producten over het algemeen wel duur. Dat is jammer. Tsja, je hebt er dan wel weer iets goeds voor. Naja, zo af en toe om jezelf te verwennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *