Mommy

Klein, maar héél groot nieuws ..

Trouwe lezers van Essential Honesty begonnen zich al een beetje zorgen te maken, maar néén, Essential Honesty gaat niet stoppen. Integendeel. Ik verlengde enkele weken geleden mijn domein-naam & hosting – hoera voor jaargang 7! – opnieuw, dus De lieve berichtjes en mailtjes hebben mij enorm geraakt, maar .. waarom bleef het hier zo’n lange tijd stil .. ?

Wel, lieve lezers .. Eindelijk mogen we ‘t van de daken schreeuwen. Wij worden ouders!

Baby News

Dat het veel stiller was op Essential Honesty was echter niet zonder reden: het eerste trimester van de zwangerschap was de hel. Echt waar. Ik heb zowat met iedere kwaal – minstens 10x per dag moeten overgeven en moe zijn op kop – kennis mogen maken, en dat eiste zijn tol op mijn lichaam. Bloggen over lipstick, skincare en crèmekes was het minste van mijn zorgen. Maar, ons kindje heeft van deze periode zelf niets van last gehad en is zelfs al een beetje groter dan normaal. Ceuwl!

De baby is op dit moment zo’n 13,5 weken oud, en wordt verwacht op 30 juni 2018. Lijkt nog heel veraf, maar de stresskip in mezelf is al ontwaakt. Ga ik die kleine wel goed genoeg kunnen verzorgen, vergeet ik ‘m niet in een auto of af te zetten in de crèche? Blijkbaar volkomen normaal gevoel bij first-time-moms. Ik houd jullie op de hoogte van mijn mamavonturen, zowel op het vlak van ‘verzorging & baby-beauty’ als over wat er door mij heen gaat als mama-in-spé!

Wat vinden jullie van onze ‘aankondiging’? Denken jullie aan een meisje of een jongen? Heb je tips voor een first-time-mom? Shoot!

Groetjes,

Laura

17 thoughts on “Klein, maar héél groot nieuws ..

 1. Proficiat! Dit is echt super goed nieuws voor jullie! Jammer dat je zwangerschap voor jouw wat zwaar is! Maar probeer er toch maar van te genieten!

  1. Het gaat alleen maar de goede kant uit nu, dus ik hoop binnenkort ten volle te kunnen genieten van de komende maanden! Bedankt voor je lieve reactie!

 2. Van harte Gefeliciteerd met je zwangerschap, je bent uitgerekend op mijn verjaardag.
  Geniet van de zwangerschap.

  1. Jij hopelijk niet te veel last gehad? Je bent er bijna! Jongetje of meisje op weg? Of, geheimpje? Hier aan het wachten op resultaat van de NIPT ..

 3. Wat een verrassing Laura! Een super dikke proficiat! 😀 Wat vervelend van dat overgeven en moe zijn, dat is nu alvast mijn grootste angst.. ik weet echt nu al dat als ik ooit zwanger ben, ik dat ook ga hebben xD Veel succes nog en geniet van jullie kleine, grote wonder!

  1. Dankjewel, is heel lief van je! Ik had eerder gevreesd dat we super lang gingen moeten ‘proberen’ maar na twee maand was het al raak. En dat ziek zijn is rap vergeten hoor to be honest 🙂 Laat dat je absoluut niet tegenhouden!

 4. Echt suuuuperleuk nieuws! Jammer dat het eerste trimester zo zwaar was, maar misschien voorspelt dat een heerlijk rustig en fijn tweede en derde trimester? 😉 Geniet er alleszins van!

 5. Superleuk nieuws, heel blij voor jullie!! En 30 juni is de perfecte datum (mijn verjaardag ;)).
  Geniet van de zwangerschap, hopelijk nu met geen kwaaltjes meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *