Kevin Murphy

Kevin Murphy Smoothing Brush

Af en toe krijg ik complimentjes over mijn haar. Ik zeg dit niet om te ‘stoefen’ beste lezer, want jullie weten allemaal dat ik NIET gezegend ben gezond, sterk en glanzend haar. Mijn haar ziet er enkel en alleen goed uit, omdat ik het héél goed verzorg. En ja, ik besteed héél véél geld aan de verzorging van m’n haar. Nieuwe aanwinst in mijn beauty-hair-departement is de ‘Soothing Hair Brush’ van Kevin Murphy.

Kevin Murphy

Of ik niet meer tevreden was van mijn Tangle Teezer? Verre van! Maar ik merk dat de clash ‘Tangle Teezer vs. Laura’s haar’ het beste werkt na het douchen, als het nog nat is. Als m’n haar droog is heeft m’n fijn haar niet enkel nood aan de ontwar-kracht van de Tangle Teezer. Daarom dat ik op zoek was naar een borstel die m’n haar als het ware polijst, zonder het te beschadigen.

Iemand raadde me de Mason Pearson B3 Handy Bristle aan, maar 100 euro voor een haarborstel? Neen, zo gek ben ik nu ook weer niet. M’n kapper stelde de Kevin Murphy Smoothing Brush voor als betaalbaar alternatief, zeker omdat m’n klantenkaart me een korting gaf op een aankoop. Hij toonde me wat het voor mijn haar deed en .. VERKOCHT!

Kevin Murphy

Deze borstel heeft everzwijnharen die de toplaag van het haar gaat masseren, waardoor het gladder en glanzend wordt! Je gebruikt het best enkel op droog haar, want op nat haar gaat het ‘massage’-effect verloren. Je moet het zelf eens proberen om het te beoordelen, vind ik. Ik dacht vroeger ook dat het ‘quatsch’ was, tot m’n kapper het eens toonde. Zo ziet m’n haar er nu uit:

Kevin Murphy

Ok, de borstel is allesbehalve goedkoop, maar zoals ik al zei: ik investeer veel in m’n haar. De borstel is z’n geld wel waard ook, want elke borstel wordt handgemaakt door een klein bedrijf aan de Spaanse Noord-Oostkust. Topkwaliteit dus, die jaren zou moeten meegaan. Let’s hope so! Ik ben er alvast super tevreden mee!

Ik kocht mijn borstel bij m’n kapper, die verdeler is van Kevin Murphy-producten. Je kan ze natuurlijk ook online bestellen. De richtprijs ligt tussen de €70-€80, afhankelijk van webshop tot webshop en kapper tot kapper.

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Kevin Murphy Smoothing Brush

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt veel doe met mijn haar, ik heb nogal ‘gemakkelijk’ haar vind ik en mijn Tangle Teezer does the job. Ik kan wel geloven dat dit zo’n gevalletje ‘eerst zien en dan geloven’ is om jezelf dan daarna af te vragen hoe je ooit zonder de borstel kon 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *