perfume

Juliette has a .. Sunny Side Up

Hoewel de zomer eigenlijk alweer een tijdje achter ons ligt, zijn we enorm verwend geweest de afgelopen paar weken op het vlak van mooi weer. Maar, nu de herst écht zijn intrede gemaakt heeft, is het weer allemaal negativisme die de klok slaat. ‘Meh, ‘t is koud’, ‘bleh, ‘t regent’, ‘Pfffff, weer geen zon vandaag’, .. Je hebt jezelf er wellicht ook al op betrapt? Insert een beetje instant-happiness, met de nieuwste geur van Juliette has a Gun.

De illustraties van de reclamecampagne geven het eigenlijk al een beetje weg. Felle kleurtjes, opgewekte prints en her en der een verwijzing naar een spiegelei – een Sunny Side Up – er in verwerkt. Positivisme, blijdschap, vakantiegevoelens en happiness: dat in een typisch ‘Juliette has a Gun’ flesje. Hoe dan?

Atelier Cologne

Wel, je neemt een standaard bloemige zomergeur, je combineert die met de geur van je favoriete zonnecrème en je laat Romano Ricci – parfumeur bij Juliette has a Gun – daar wat mee spelen. Resultaat? Een warme, zonnige geur met een toets van muskus en houtachtige noten. Helemaal mijn ding, ook in de herfst!

Er werd gewerkt met een combinatie van houtnoten zoals amyris en sandelhout én met de zoete nuances van vanille en kokosmelk – monoï-zonnecrème, anyone? – eindigt met musk-moleculen. Om het geheel wat te ‘verbloemen’, werd er gewerkt met jawel, jasmijn! Verrassing! Eentje die me op het lijf geschreven was. Niet alleen de geur, maar ook de positieve vibe errond.

Atelier Cologne

De tekeningen van Jamie Cullen (en neen, niet de zanger Jamie Cullem) zetten de ‘happiness’ trend vrolijk verder. Want hey, bekijk het eens van de Sunny Side (up): de Herfst heeft ook zijn charmes!

Sunny Side Up en de andere parfums van ‘Juliette Has A Gun’ zijn verkrijgbaar bij geselecteerde nicheparfumeries. Belgische verkooppunten via deze link. Deze nieuwe telg is sinds augustus beschikbaar!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Juliette has a .. Sunny Side Up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *