Style, Winactie

Je telefoon in een nieuw ‘jasje’ (winactie)

Recent ging ik over van een iPhone 6 naar een iPhone 7 Plus. Mijn oude telefoon ging zienderogen achteruit. Mijn GPS deed het meer niet dan wel, de kwaliteit van mijn foto’s ging steeds maar verder achteruit en ik merkte ook sinds de laatste iOS-update dat het steeds langer duurde om bepaalde apps te downloaden. Tijd voor een échte upgrade dus, en dat is de 7 plus zeker!

Hoesjes Outlet

Helemaal leuk die nieuwe features, die hi-resolution camera en het nieuwe formaat, maar het zorgde er natuurlijk ook wel voor dat ik geen enkel hoesje meer had dat paste. Het mag jullie dan ook niet verbazen dat nieuwe hoesjes voor de 7 Plus bestellen één van de eerste dingen was dat ik deed toen m’n nieuwe arriveerde.

Hoesjes Outlet

Voor hoesjes heb ik het graag praktisch. Het liefst eentje die ofwel optimaal beschermt, ofwel eentje waar ik wat bankkaarten, een rijbewijs of identiteitskaart in kwijt kan als ik op stap ga. Met de back-covertjes alleen heb ik het intussen wel al gehad. Ook liggen die niet zo heel makkelijk in de hand. Ik bestelde dan ook twee hoesjes die elk minstens één van die eigenschappen bevatte. Beiden wel in’t rosé-goud, want geef toe: zwart is ook maar zwart hé?

Jij ook nood aan iets nieuw?

Van hoesjes-outlet.nl mag ik aan één van jullie een cadeaubon ter waarde van €40,00 weggeven. Je kan hiermee helemaal zelf naar hartenlust shoppen voor een leuk hoesje voor jouw mobiele telefoon.

Wat moet je doen om kans te maken?

Veel succes gewenst aan alle deelnemers! Op maandag 8 juli 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze persoon krijgt dan een persoonlijk berichtje van mij! De voucher van 40 euro wordt jullie dan bezorgd door hoesjes-outlet.nl zelf.

Hoesjes Outlet

Ik ga alvast genieten van mijn nieuwe aanwinsten. En stel dat ik binnen zo veel tijd opnieuw zou upgraden, wel, dan passen m’n hoesjes op het volgende model tenminste ook! Want alles wat past voor een iPhone 7 Plus, past blijkbaar ook voor een 8 Plus! Wist-je-dat-je!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Je telefoon in een nieuw ‘jasje’ (winactie)

  1. Oh wat gaaf! Zo een exemplaar waar je pinpassen in kwijt kan zou ik ook wel goed kunnen gebruiken. Ik verlies die dingen namelijk erg vaak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *