Body- & Skincare

IKARI ‘Pure 4’ Cleanser

Een goede cleanser is goud waard. Alles valt of staat immers met een goed gereinigde huid. Met een gemengde huid als die van mij is het nog niet eender wat ik er op los laat, maar intussen heb ik zo’n m’n chouchou’kes op het vlak van gezichtsreiniger. Sinds enkele maanden heb ik er zelfs een nieuwtje bij, eentje van het merk IKARI.

IKARI Pure 4

IKARI leerde ik kennen dankzij de huidanalyse bij de Carpe Clinic in Antwerpen. Daar heb ik nogmaals de bevestiging gekregen dat ik een gevoelige, gemengde huid heb die niet alles verdraagt én kreeg ik de raad om eens de nieuwe ‘Pure 4’-cleanser te gaan gebruiken. Advies die ik direct omzette in de praktijk, én met succes.

IKARI Pure 4

De producten uit de ‘Pure’-lijn zijn specifiek ontwikkeld om je huid optimaal te reinigen & te stimuleren om de actieve ingrediënten beter op te nemen, en dat zonder zelfs de meest gevoelige huid te irriteren. De nummer 4 is een wasgel, die héél licht begint te schuimen als je ‘m gebruikt.

IKARI Pure 4

De verpakking is heel sober, maar des te praktischer. Hard plastic maakt ‘m foolproof, en de handige doseerdop zorgt dat je nooit te veel van het product gaat gebruiken. Zuinig, maar ook met aandacht voor je huid dus!

IKARI Pure 4

Zelf gebruik ik ‘m het liefst in combinatie met m’n Clarisonic. Is natuurlijk geen must, maar ik heb altijd het gevoel dat m’n huid iets schoner en dieper gereinigd wordt als ik er m’n machientje bijhaal. Onder de indruk van deze cleanser, die zeker thuishoort naast toppers als de Cleanance van Avène & de Purity van Philosophy!

De producten van IKARI zijn onder andere te koop bij de Carpe Clinic in Antwerpen, maar ook online. Voor een flacon van deze ‘Pure 4’-cleanser betaal je €36,00 voor 200ml!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “IKARI ‘Pure 4’ Cleanser

    1. IKARI valt echt goed mee van prijs hoor! ‘t Is nu net deze die zoveel geld kost.. Hun dagcrèmes vallen in’t zelfde segment als Clinique!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *