Body- & Skincare

Hydrate to-go: Le Petit Marseillais

EIN-DE-LIJK ZIJN ZE DAAR! Oh, moesten jullie eens weten hoe lang ik al zat te wachten op een alternatief voor de Vaseline Moisturizing Sprays .. Niet dat ik niet meer tevreden was over hun werking – verre van zelfs – maar met slechts twee beschikbare geurvarianten in mijn buurt begon ‘t na bijna drie jaar toch een beetje tegen te steken. Le Petit Marseillais to the rescue! En hoe!

Le Petit Marseillais

Begin deze zomer lanceerde Le Petit Marseillais hun allereigenste ‘Moisturizing Sprays’ in drie geurvarianten: eentje met rozenplaadjes, eentje met karitéboter en zoete amandel en eentje met arganolie en oranjebloesem, elk in z’n eigen kleurrijke sprayflacon.

Voor de formule en textuur van hun Moisturizing Sprays hebben ze misschien wel een héél klein beetje afgekeken van Vaseline, maar naar totaalbeleving krijgen ze voor mij alle punten. De geuren zijn echt goddelijk en omdat ze toch een klein beetje minder dik zijn van textuur, trekken ze veel sneller in, zonder in te boeten aan hydratatie.

Le Petit Marseillais

Normaal gezien heb ik altijd wel een mening klaar over een favoriete geur en waarom ik juist die ‘t lekkerste vind, maar hier heb ik ‘t eerlijk gezegd niet. Ze zijn alle drie even goed. Echt waar. De rozen-variant is zacht, de karité-zoete amandel is zoet én die met arganolie is warm. ‘t Hangt een beetje af van m’n mood-du-jour welke ‘t wordt.

Le Petit Marseillais

Stiekem hoop ik dat heel wat andere merken nu op de spray-to-go kar gaan springen, maar anderzijds heb ik voorlopig genoeg aan deze drie om me door de rest van de zomer te loodsen. Ze mogen natuurlijk altijd extra geurtjes op de markt brengen ..

De Moisturizing Sprays van Le Petit Marseillais bevatten 200 ml en kosten 5,99€ per stuk. De producten van Le Petit Marseillais zijn onder andere te koop bij Di en Carrefour!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Hydrate to-go: Le Petit Marseillais

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *