Make-up

Huda Beauty Contour and Strobe Lip Set

Tijdens een onverwachte shopping-opportuniteit in de Sephora in Lille, liep ik zoals altijd weer eens te snuisteren in de beauty-to-go afdeling. Mini’s van cultproducten zijn altijd héél leuk om eens te checken of ze écht hun geld waard zijn en af en toe hebben ze van die leuke, Sephora-exclusive setjes die direct in het oog springen. And I was in for a treat, want ook Huda Beauty vond z’n weg naar deze schappen! Lucky me, maar het was dan ook mijn verjaardag!

Huda Beauty is een relatief ‘nieuwe’ naam in Beautyland, maar eentje die intussen niet meer weg te denken is. De oogschaduwkleuren zijn qua pigmentatie onklopbaar, en ook van de lipproducten hoorde ik niets dan lovende woorden. Het was dan ook héél leuk te ontdekken dat zowel de Liquid Matte Mini’s & de Strobe & Contour Set verkrijgbaar waren. Ik nam de laatste mee naar huis.

Huda Beauty

In deze set – bestaande uit een blikken doos in de vorm van lippen – vind je alles voor de ‘perfect pout’: een full size lip pencil, een mini liquid matte lipstick én een mini strobe lipstick. Verkrijgbaar in 4 kleurvarianten (Trophy Wife & Shameless, Muse & Angelic, Trendsetter & Snobby en Bombshell & Ritzy) koos ik alweer voor de meest veilige optie: Muse & Angelic.

Huda Beauty

De kleur kan je ‘t best vergelijken met ‘Birthday Suit’ van Sleek, maar dan iets meer oudroze en nog een héél stuk beter qua houdbaarheid. Zeker als je het lip-potlood als basis gebruikt. Hier heb ik ‘m op – en for the record, ook het enige wat ik hier draag qua make-up, so be gentle on me! – en vind ‘m echt prachtig!

Huda Beauty

Oké, Huda Beauty is niet goedkoop. Het is ook niet zo héél vlot – of toch goedkoop vlot – verkrijgbaar in België maar f*ck, wat een kwaliteit. De lipproducten, de oogschaduwpaletjes, naar’t schijnt ook de foundations, .. Gimme gimme more! MOOOOOORE!

Huda Beauty is zoals hierboven vermeld verkrijgbaar bij Sephora, maar ook online via Cult Beauty, voor de liefhebbers van iets minder verzend- en/of benzinekosten. Voor deze set betaalde ik 29,99€

Groetjes,

Laura

19 thoughts on “Huda Beauty Contour and Strobe Lip Set

  1. Wat een mooi resultaat op de lippen! Ik ben zelf al best lang benieuwd naar Huda Beauty, maar ik heb nog niks van dit merk geprobeerd. De prijs vind ik niet goedkoop maar ook niet heel duur.

  2. Die doos is echt zo’n mindfuck. Maaarrrr LOOKING GOOD on the lips, wauw! Ik wil de demi-matte lipstick maar nu dus deze ook. Merci eh, Laura, voor een week boterhammen met confituur. 😍

  3. Huda beauty is een merk dat ik al zó lang uit wil proberen! Helaas is het wat aan de dure kant en is het ook niet te verkrijgen hier in Nederland. Maarja, dat is misschien maar beter ook..

    1. Al bij al vind ik het prijs/kwaliteitsgewijs écht goed meevallen. Als je ze eens wil proberen, de set kan je in Nederland bestellen via Cultbeauty.co.uk dacht ik?

  4. Inderdaad prijzig maar als de kwaliteit goed is, is dat ook wel de moeite waard met make-up want je doet er ook lang mee dan. Ik kende dit merk nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *