Make-up

Hourglass Ambient Lighting Palette

Mijn naam is Laura, en ik ben een ontzettend grote twijfelaar. Aangenaam! Dit paletje heeft denk ik zo’n twee jaar op m’n wishlist gestaan vooraleer ik ben overgegaan tot het aanschaffen ervan. Het is ergens zelfs een beetje schaamtelijk, wetende dat ik dit zeker op tien verschillende plekken in m’n handen gehad heb, zonder het effectief af te rekenen. Het moest daar eens mee gedaan zijn, vond ik, en tijdens onze trip naar Dublin, Ierland, nam ik ‘m ein-de-lijk mee naar huis!

Reden van mijn twijfel? Wel, simpel: kan een poeder écht zo’n verschil maken, dat ik er +€65,00 wil voor neerleggen? Het antwoord is uiteindelijk volmondig jageworden ! Een goede foundation is natuurlijk de helft van het werk, maar dit poeder zorgt intussen voor zo’n flawless, glowy skin, dat ik de laatste weken al meerdere complimenten heb gekregen over mijn huid. If they only knew ..

Hourglass Ambient Lighting Palette

Maar goed, ik loop op de feiten vooruit! Het Ambient Lighting Palette bestaat uit drie verschillende poeders met de zogeheten ‘Photoluminescent Technology’, waarmee het fellere, iets hardere licht wordt gefilterd dat op je gezicht valt. Eenkunstmatige ‘soft focus’ zoals ze zeggen, die de huid een zachtere & egalere uitstraling geven.

Hourglass Ambient Lighting Palette

In het Ambient Lighting palette zitten 3 verschillende poeders:

  • Dim Light is een perzikkleurig poeder met een beige ondertoon, dat imperfecties vervaagt en de huid een heldere gloed geeft. Deze breng ik over m’n gehele gezicht aan.
  • Incandescent Light is een parelmoerkleurig poeder dat het gezicht een verhelderende, stralende gloed geeft met een gezonde glow. Deze breng je aan op de plekken die ik wil highlighten.
  • Radiant Light is een goudkleurig beige poeder die de algehele huidskleur verbetert en het een mooie, natuurlijke warmte geeft. Dit breng ik aan op de plekken waar ik normaal gezien contour.

Hourglass Ambient Lighting Palette

Maar goed, laat me gewoon tonen wat ‘t met m’n huid doet. Naast deze poeders draag ik de CC-cream van ‘Les Couleurs de Noir’, die een lichte dekking geeft aan m’n huid. Zo kan je ten volle zien wat ‘t effect is!

Hourglass Ambient Lighting Palette

Zie je dat? Die glow, die diepte? Damn, ik kon mezelf wel voor m’n kop slaan dat ik zo lang gewacht had met dit aan te schaffen. En weet je wat ‘t gekke is? Toen ik ze aanbracht op mijn huid merkte ik eigenlijk quasi geen verschil. Het is maar door de foto’s achteraf te bekijken, dat ik pas goed doorhad wat de poeders met de huid doen.

Ontzettend onder de indruk van dit poeder én de kwaliteit van het resultaat. Zie je nu waarom ik dringend moet leren stoppen met twijfelen .. ?

Ik kocht dit palette van Hourglass voor zo’n €65,00 bij Space.NK in Dublin. Je kan ‘m ook op verschillende webshops vinden, maar daar kan de prijs en de verzending flink schommelen. Ben jij ook al zo’n fan van Hourglass?

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Hourglass Ambient Lighting Palette

    1. Ja awel, ‘t valt mij ook op dat iedereen er plots over begint te bloggen.. Ik was nochtans eerst, want heb ‘m al van begin mei! MOEHAHAHAHAAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *