Make-up

Hourglass Ambient Lighting Blush in ‘Diffused Heat’

Ken je dat gevoel om halsoverkop verliefd te worden op een merk, puur en alleen omwille van hoe het merk zich profileert in de beautymarkt? Wel, dat heb ik al enkele jaren met Hourglass! Jaren aan een stuk zat ik te kwijlen op verschillende websites naar hun prachtige blushes, oogschaduwpaletjes & poeders, maar het verstand won elke keer weer van het gevoel. Tot mijn trip naar Ierland, waar ik het ‘Ambient Lighting Palette’ & de ‘Diffused Heat’-blush in real life zag. Ik zag ‘m, ik pakte ‘m, ik kocht ‘m!

Hourglass Ambient Lighting Blush

De producten van Hourglass zijn werkelijk nog mooier in het echt. Daar kan Laurence over meespreken, want ook voor haar bracht ik een blush mee, die ze enkel en alleen nog maar op internet zag. Moest je even haar gezicht zien toen ze ‘m eindelijk in’t echt zag. Wil ik maar zeggen dat de branding, packaging & quality control echt wel goed zitten bij Hourglass!

Hourglass Ambient Lighting Blush

Even een minuutje genieten van de prachtige blush.. Die kleur, de print, de verpakking .. Hartjes! Alleen een beetje zonde dat je élke vingerafdruk ziet ..

‘Diffused Heat’ ziet er ontzettend donker uit, maar is ontzettend goed op te bouwen. Een blush die het meest natuurlijke resultaat ever geeft, zonder eigenlijk echt aanwezig te lijken. Niet te ‘shimmery’ & ‘sparkling’, maar een gezonde blos met een dito natuurlijke glow. Echt, niet normaal!

Hourglass Ambient Lighting Blush

In de blush zit de zogenaamde ‘Photoluminescent Technology’-verwerkt, die door middel van transparante micropartikels een optisch diepte-effect gaat crëeren. Hoe ze ‘t concreet doen heb ik nog altijd niet door, maar simpel gezegd: wanneer je deze blush draagt, heb je absoluut geen highlighter meer nodig. Je wangetjes stralen gewoon!

Hourglass Ambient Lighting Blush

Full face op foto vind ik het erg moeilijk om te capteren, zeker omdat het optische effect het best zichtbaar is wanneer je m’n gezicht ziet bewegen – en er dus verschillende lichtinvallen zijn – in real life. Deze swatch geeft dus enkel en alleen maar de kleur weer. Zo kan je voor jezelf inschatten of deze kleur je al dan niet past. But me? I’m in love!

Voor deze blush, en alle andere varianten – in totaal 8 – betaalde ik bij Space NK in Ierland zo’n €38,00. Daarvoor heb je de meest kwalitatieve blush ever! I give you my word! Ook verkrijgbaar bij Net-a-porter of op de Space NK webshop!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Hourglass Ambient Lighting Blush in ‘Diffused Heat’

  1. Oh wauw! Wat een prachtige blush! Alleen is het prijskaartje dat ook wel een beetje! 😉 Hij ziet er in ieder geval geweldig uit! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *