Personal

Hotspot: IKARI Conceptstore Gent

Gent is opnieuw een beautyadresje rijker! IKARI, een van mijn favoriete skincare-merken uit de lage landen opende er deze week haar nieuwe conceptstore. Ik nam afgelopen week een kijkje in de nieuwe winkel, en neem jullie graag even mee!

Ikari conceptstore

Ikari conceptstore

Ikari conceptstore

De twee bovenstaande foto’s werden gemaakt door IKARI zelf

Het prachtige, luchtige pand in de Brabantdam past perfect bij IKARI. Niet te veel poespas, clean en netjes. Een héél sereen plekje om je huid te laten analyseren met de technologie van IKARI, en erna advies te krijgen over de meest geschikte verzorging voor je huid. Ik liet al eens een huidanalyse doen in hun hoofdkantoor te Antwerpen, en weet sindsdien eindelijk wat m’n huid nodig heeft.

Ikari conceptstore

Ikari conceptstore

Je kan er terecht voor heel wat beautybehandelingen zoals epileren van de wenkbrauwen, een gelaatsverzorging met de producten van IKARI aangepast aan je huidtype, peelings, dieptereinigingen, ..

Ook kan je er exclusief het pilootproject IKARI Mineral Make-up ontdekken, een gamma van minerale cosmetica die perfect bij je huidtype en teint past. Momenteel is deze enkel te verkrijgen in de IKARI Flagshipstore te Antwerpen en de nieuwe Concept Store in Gent.

Ikari conceptstore

Ikari conceptstore

Wil je zelf IKARI ontdekken? Maak dan snel een afspraak voor je eigen gratis huidanalyse en expert advies op maat of wip even binnen in hun nieuwe winkel!

Je vindt de nieuwe IKARI conceptstore in de Brabantdam 56 in Gent, op een boogscheut van’t Zuid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *