Mommy

Hoera! Aline is één jaar!

Er is er één jarig, hoera hoera, dat kun je wel zien, dat is ALINE!

Aline 1 jaar

Het is gebeurd. Mijn kleine baby is één jaar oud geworden. Echt waar jongens. Vorig jaar werd ik drie weekjes vroeger dan gepland mama van Aline. Onverwacht, zowel de bevalling als het moederschap. Want hoe goed je ook denkt alles onder controle te hebben of te weten waaraan je begint.. ‘t Is een overrompeling. In a good way, uiteraard!

Maar goed, een terugblik op afgelopen jaar komt er nog aan, maar op veelvuldig verzoek wil ik jullie toch eventjes laten meekijken naar hoe wij Aline’s eerste verjaardag gevierd hebben. Want zeg nu zelf, zo’n eerste verjaardag is toch wel heel speciaal.

Aline 1 jaar

Aline 1 jaar

We bestelden een lekkere taart – eentje voor onszelf & ons gezelschap én eentje voor Aline zelf – geïnspireerd op Aline’s geboortekaartje. Ik maakte ‘m volledig zelf, en stiekem ben ik er nog steeds enorm trots op. Alleen werd ‘ie nu iets meer écht Aline, met haar lief klein ‘Konijntje’ er bijgezet. Leuk hé? De taarten kochten we bij Heritage & Tradition in Oostkamp.

Aline 1 jaar

Natuurlijk geen verjaardag zonder toeters en bellen, cadeautjes en ballonnen! Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van ballonnen? Wij kozen uiteraard voor een gepersonaliseerde – lekker instaworthy – met een schattig beertje. Iets waar Aline gek op is! Ook een gepersonaliseerd cadeautje kon niet ontbreken. Het gepersonaliseerde poezenbordje dat je ziet op de foto hierboven vonden we super leuk, en ook de blokkenset van Done by Deer zal zeker in de smaak vallen!

Aline 1 jaar

Aline 1 jaar

Het was een zalige namiddag – en petit comité maar toch met de nodige toeters en bellen – waar we enorm van genoten hebben. Nu vrijdag staat er nog een verjaardagstripje met de oma gepland naar Pairi Daiza, en zondag gaan we ook eventjes bij de opa langs! Een echte feestweek voor het kleine feestvarkentje!

Hoe vierden jullie de eerste verjaardag van jullie kleintje? Ook met alle toeters en bellen of toch heel sober en intiem? Let me know! Ik ben alvast aan het plannen voor volgend jaar ..

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Hoera! Aline is één jaar!

 1. gefeliciteerd, ik vond de eerste verjaardag heel speciaal. ook omdat ik toen gewoon alweer een jaar moeder was. Hier was het ook best wel een feestje hoor met alles wat bij een verjaardag hoort.

  1. Hiep hiep hoera voor Aline!!
   Milan’s eerste verjaardag was er ook één met toeters en bellen… Die 1 is toch echt wel speciaal… Wij huurden een zaaltje, versierden dat met vanalles van bumba, want ik had een bumba fan… We vierden met familie en vrienden. Als dessert was er een fototaart 🙂 De feestjes die volgden na de 1 waren een stuk kleiner 😉 Enkel ouders, grootouders, peter’s gezin, zus en nonkel. (Met meter vieren we apart) Bescheiden maar niet minder gezellig, nu doen we meestal iets op de bbq ofwel braadworsten of hamburgers, of eens een uitgebreide bbq… Afhankelijk van de weersvoorspelling… En natuurlijk ook iets van dessert, wat? Dat varieërt. Eens samen cakejes gebakken, zus bakte eens taart, het was al eens ijs… Waar Milan zin in heeft dat jaar 🙂 Volgende maand zitten we hier al aan 9 jaar, snif snif… Het gaat veel te snel…

 2. Oh gefeliciteerd! Wat een mijlpaal he?!
  Die blokjes hadden wij ook… zo leuk.
  Wij hebben het ook altijd groots gevierd, maar toch zou ik dat nu nooit meer doen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *