H&M, Lippenbalsem, Lipstick

H&M Lip Fixation Primer

“Wat? Heeft H&M een vernieuwde beautylijn?!” moest zowat mijn letterlijke reactie geweest zijn toen ik de lancering van ‘The Beauty Departement’ van H&M in de gaten kreeg. Jullie konden al een artikel lezen over wat ik in een eerste kennismaking mee naar huis nam, en vandaag wil ik aan jullie de H&M Lip Fixation Primer voorstellen. Werd het werkelijk wat?

Een lipstick kan spijtig genoeg vervagen of uitlopen – de één al wat sneller dan de andere – en dat is dan ook de reden ik erg benieuwd was naar de ‘Lip Fixation Primer’. Een lichte lipprimer die zacht aanbrengt, die is verrijkt met vitamine E én je lippen verfijnt en hydrateert. Daarnaast zou hij de de kleur van je lipstick moeten fixeren, zo zegt H&M zelf. Klinkt allemaal goed, toch?

Lip Fixation Primer

De primer komt in een stick met draaidop, en werkt hetzelfde als een lipstick. Fancy Schmancy, dat wel (zeker met die mooie zwarte huls) maar dan breng ik ‘m aan ..

Niets van waar, dat zacht aanbrengen! Wat een stugge structuur! Daarbij, ik heb van nature geen droge lippen, maar eenmaal ik de primer heb aangebracht lijkt het alsof ik al in geen maanden lipbalm heb gebruikt. Niet echt appetijtelijk, maar goed. Ik besluit dan maar meerdere laagjes primer aan te brengen, zodat het toch allemaal wat ‘egaler’ wordt.

Lip Fixation Primer

Goed ja, dit zorgt er wel voor dat de lippenstift die ik erboven aanbreng heel wat egaler aanbrengt dan normaal. Zeker als je weet dat ik helemaal into-mattes ben de laatste tijd. Kudos daarvoor, dat moet ik toegeven. Helaas merk ik helemaal niets van dat ‘langer blijven zitten’.

Lip Fixation Primer

Integendeel. Wanneer ik een dikke laag op voorhand heb aangebracht, lijkt het ook allemaal veel sneller te vervagen. Jammer, want ik snap dan eigenlijk niet echt de meerwaarde van dit product.

Jammer H&M, dat mocht toch beter gekunnen hebben, zeker als je er €9,99 voor betaalt. Ik gebruik ‘m nu enkel voor een mooier effect ónder m’n lipstick. Bijwerken doe ik nog evenveel als voorheen, spijtig genoeg. It could have been so beautiful ..

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “H&M Lip Fixation Primer

 1. Oh, wat een tegenvaller.. 🙁
  Ik kocht al 5 nagellakken ondertussen, een oogschaduw palette, losse oogschaduw en een lipstick (komt allemaal nog online soon) 🙂
  De nagellakken zijn zeer intens van kleur en hebben een zeer goede houdbaarheid! So far so good 🙂
  Liefs,
  Eefje

 2. Het klonk allemaal zo goed :((( Jammer… Ik heb zo’n potlood achtige primer van NYC. Op zich merk ik daar dus ook niet echt verschil mee. Denk wel dat die goedkoper is. 10 euro vind ik ook echt geen H&M prijs (of klink ik nu als een vrek?)

  1. Neen, 10 euro vond ik ook veel, maar mocht van mezelf enkel iets kopen dat ik nog niet had .. Vandaar.. Goed ja, ‘t heeft wel iets van nut, maar niet het geen ik wilde 🙁

 3. Sow, wat een tegenvaller! Zeker voor die prijs verwacht je absoluut wat meer. Ik ben van plan om aankomende week even een lipprimer te kopen bij de Primark. Ik ben benieuwd.

 4. Wat jammer dat hij niet doet wat hij zegt te doen.. Nu ja, misschien was het ook gewoon te mooi om waar te zijn! 🙂
  Ik heb een lipprimer van E.L.F. en die benadrukt voornamelijk velletjes en ziet er uit als brokkelige foundation op mijn lippen. Ook niet echt wat je hebben wilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *