Anti-acné, GlamGlow, skincare

GlamGlow Super-mud Clearing TreatmentGlamGlow Super-mud Clearing Treatment

Door lovende kritieken van verschillende Hollywood sterren en modellen, talloze awards en positieve reviews door mede-bloggers, leerde ik het merk GlamGlow kennen. Het merk, gecreëerd door twee rasechte ‘Tinseltownees‘, werd in een mum van tijd bekend in heel Hollywood- celebrityland. De gezichtsmaskers die Super-Mud Clearing Treatment (het witte potje) en Tingling & Exfoliating Mud Mask (zwarte potje) gedoopt werden, werden niet veel later ook opgepikt door Amerikaanse bloggers en worden de laatste maanden ook opgepikt door Europese beautybloggers.
Glamglow SuperMud

Door lovende kritieken van verschillende Hollywood sterren en modellen, talloze awards en positieve reviews door mede-bloggers, leerde ik het merk GlamGlow kennen. Het merk, gecreëerd door twee rasechte ‘Tinseltownees‘, werd in een mum van tijd bekend in heel Hollywood- celebrityland. De gezichtsmaskers die Super-Mud Clearing Treatment (het witte potje) en Tingling & Exfoliating Mud Mask (zwarte potje) gedoopt werden, werden niet veel later ook opgepikt door Amerikaanse bloggers en worden de laatste maanden ook opgepikt door Europese beautybloggers.
Glamglow SuperMud
Toen ik deze maand in Nice de Sephora binnenstapte en deze twee modderschatjes rijendik voor mijn neus zag liggen, kon mijn bloggerhartje er écht niet aan weerstaan! Omdat ik een gemengd tot vette huid heb met regelmatig onzuiverheden erbovenop, bracht ik de Super-Mud Clearing Treatment  mee naar huis. Goedkoop zijn de maskers zeker niet (want je betaalt maar liefst €49,95 voor 30ml) maar een blogger moet al eens gaan experimenteren niet?
De Super-Mud Clearing Treatment zit verpakt in een prachtig doosje, met de nodige Amerikaanse ‘blingbling’. Zoveel Amerika in één doosje! Eenmaal geopend, word je vriendelijk begroet met een ‘Hello, Sexy!’. Best cool enzo, maar sexy voel ik me niet echt met mijn onzuiverheden. Of hebben ze het over hoe ik NA het masker er zal uit zien?
Glamglow SuperMud
Glamglow SuperMud
Volgens de verpakking kan je met een potje GlamGlow zo’n 17 keer een masker op je gezicht leggen. Wil je echter langer genieten van de Super-mud, dan kan je’m ook als ‘spot treatment’ gebruiken. Hiermee bedoel ik het plaatselijk aanbrengen van het goedje op onzuiverheden of specifieke zones. Gebruiken naar eigen believen, met andere woorden.
De beloftes zijn alvast niet mis! Lees zelf maar wat deze Super-mud allemaal zou moeten kunnen!
Glamglow SuperMud
Ready. Set? Test!
Het masker zelf smeert goed uit, maar voelt extreem koud aan op mijn huid. Zitten al die fruitzuren (zie boven) daar voor iets tussen? Of zouden het de heerlijke pepermunt en eucalyptus zijn die aan de modder werden toegevoegd? Het masker ruikt immers naar een kruising van zwarte ‘schoenrekkers’ (drop voor de niet-west-vlaamssprekenden) en een sauna. Pluspuntje! Zoals je op de foto kan zien zitten er ook nog kleine brokjes in de modder.
Glamglow SuperMud
Het masker zelf droogt vrij snel op en zuigt letterlijk onzuiverheden uit mijn gezicht. Ik merk immers heel wat dikke zwarte puntjes op die tevoorschijn komen in het masker dat ik aanbracht rond mijn neus & neusvleugels. Deze kreeg ik helaas niet mooi op foto. Jullie zullen mij maar moeten geloven op mijn ‘essential honesty’ ! Na een vijftiental minuutjes spoel je het masker gewoon af met een beetje water.
Legerprint, hihi
Legerprint, hihi
Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid aan als ware het een babybilletje! Enkel mijn wangen voelen droog aan (maar deze zijn sowieso al wat droger – zie T-zone) achteraf. Ik heb een schoon gevoel, en puistjes verdwenen enkele dagen nadien als sneeuw voor de zon. Ook heb ik ontdekt dat wanneer je ‘m een tweetal dagen voor je ‘tijd van de maand’ gebruikt, je zo goed als geen last hebt van acné-breakouts. Dit laatste is GETEST EN GOEDGEKEURD!!! Vanaf nu wordt dit maskertje vaste routine rond die huiveringwekkende periode.
De poriën zijn minder zichtbaar, en ook mijn huid is gaver
De poriën zijn minder zichtbaar, en ook mijn huid is gaver
Nu, misschien even iets kort nog over het andere GlamGlow-masker. Ik las op it-girl.be dat dit masker nogal redelijk begint te prikken tijdens gebruik. Vraag dus misschien eerst wat skincare-raad voor je een van deze twee maskers aanschaft. Het Super-mudmasker doet dat niet, of toch niet bij mij. Ik denk wel dat dit komt door dat je echt een vette huid moet hebben voor dit masker. Voor mensen met een droge huid is dit masker misschien niet zo’n goed idee (hence het effect op mijn wangen). Licht je dus eerst goed in, want het is een vrij dure miskoop als het masker niets voor je kan doen.
Glamglow SuperMud
Toegegeven, GlamGlow is een enorme hype maar wel ééntje die, voor mij toch, zijn belofte meer dan nakomt. Ik vind  blijf het trouw doorgebruiken, altijd zo rond mijn tijd van de maand, en zal mezelf zeker niet tegenhouden om een nieuw potje aan te schaffen! Ongeacht de prijs!
De maskers van GlamGlow zijn te koop bij Sephora en Cosmeticary. De Super-Mud Clearing Treatment (30ml) kost €49,95 en de Tingling & Exfoliating Mud Mask (50ml) kost ook €49,95. Aan jou de keuze! 
 
Groetjes,
Laura
 
 
 
 
 

Toen ik deze maand in Nice de Sephora binnenstapte en deze twee modderschatjes rijendik voor mijn neus zag liggen, kon mijn bloggerhartje er écht niet aan weerstaan! Omdat ik een gemengd tot vette huid heb met regelmatig onzuiverheden erbovenop, bracht ik de Super-Mud Clearing Treatment  mee naar huis. Goedkoop zijn de maskers zeker niet (want je betaalt maar liefst €49,95 voor 30ml) maar een blogger moet al eens gaan experimenteren niet?
De Super-Mud Clearing Treatment zit verpakt in een prachtig doosje, met de nodige Amerikaanse ‘blingbling’. Zoveel Amerika in één doosje! Eenmaal geopend, word je vriendelijk begroet met een ‘Hello, Sexy!’. Best cool enzo, maar sexy voel ik me niet echt met mijn onzuiverheden. Of hebben ze het over hoe ik NA het masker er zal uit zien?
Glamglow SuperMud
Glamglow SuperMud
Volgens de verpakking kan je met een potje GlamGlow zo’n 17 keer een masker op je gezicht leggen. Wil je echter langer genieten van de Super-mud, dan kan je’m ook als ‘spot treatment’ gebruiken. Hiermee bedoel ik het plaatselijk aanbrengen van het goedje op onzuiverheden of specifieke zones. Gebruiken naar eigen believen, met andere woorden.
De beloftes zijn alvast niet mis! Lees zelf maar wat deze Super-mud allemaal zou moeten kunnen!
Glamglow SuperMud
Ready. Set? Test!
Het masker zelf smeert goed uit, maar voelt extreem koud aan op mijn huid. Zitten al die fruitzuren (zie boven) daar voor iets tussen? Of zouden het de heerlijke pepermunt en eucalyptus zijn die aan de modder werden toegevoegd? Het masker ruikt immers naar een kruising van zwarte ‘schoenrekkers’ (drop voor de niet-west-vlaamssprekenden) en een sauna. Pluspuntje! Zoals je op de foto kan zien zitten er ook nog kleine brokjes in de modder.
Glamglow SuperMud
Het masker zelf droogt vrij snel op en zuigt letterlijk onzuiverheden uit mijn gezicht. Ik merk immers heel wat dikke zwarte puntjes op die tevoorschijn komen in het masker dat ik aanbracht rond mijn neus & neusvleugels. Deze kreeg ik helaas niet mooi op foto. Jullie zullen mij maar moeten geloven op mijn ‘essential honesty’ ! Na een vijftiental minuutjes spoel je het masker gewoon af met een beetje water.
Legerprint, hihi
Legerprint, hihi
Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid aan als ware het een babybilletje! Enkel mijn wangen voelen droog aan (maar deze zijn sowieso al wat droger – zie T-zone) achteraf. Ik heb een schoon gevoel, en puistjes verdwenen enkele dagen nadien als sneeuw voor de zon. Ook heb ik ontdekt dat wanneer je ‘m een tweetal dagen voor je ‘tijd van de maand’ gebruikt, je zo goed als geen last hebt van acné-breakouts. Dit laatste is GETEST EN GOEDGEKEURD!!! Vanaf nu wordt dit maskertje vaste routine rond die huiveringwekkende periode.
De poriën zijn minder zichtbaar, en ook mijn huid is gaver
De poriën zijn minder zichtbaar, en ook mijn huid is gaver
Nu, misschien even iets kort nog over het andere GlamGlow-masker. Ik las op it-girl.be dat dit masker nogal redelijk begint te prikken tijdens gebruik. Vraag dus misschien eerst wat skincare-raad voor je een van deze twee maskers aanschaft. Het Super-mudmasker doet dat niet, of toch niet bij mij. Ik denk wel dat dit komt door dat je echt een vette huid moet hebben voor dit masker. Voor mensen met een droge huid is dit masker misschien niet zo’n goed idee (hence het effect op mijn wangen). Licht je dus eerst goed in, want het is een vrij dure miskoop als het masker niets voor je kan doen.
Glamglow SuperMud
Toegegeven, GlamGlow is een enorme hype maar wel ééntje die, voor mij toch, zijn belofte meer dan nakomt. Ik vind  blijf het trouw doorgebruiken, altijd zo rond mijn tijd van de maand, en zal mezelf zeker niet tegenhouden om een nieuw potje aan te schaffen! Ongeacht de prijs!
De maskers van GlamGlow zijn te koop bij Sephora en Cosmeticary. De Super-Mud Clearing Treatment (30ml) kost €49,95 en de Tingling & Exfoliating Mud Mask (50ml) kost ook €49,95. Aan jou de keuze! 
 
Groetjes,
Laura
 
 
 
 
 

3 thoughts on “GlamGlow Super-mud Clearing TreatmentGlamGlow Super-mud Clearing Treatment

  1. […] Dat herinner me ik me nog VOLLEDIG! Het Glamglow-masker op aanraden van Kim van It-girl.be! Waar ik vroeger random stuff ging verzamelen in Kruidvat, luidde dat het begin in van het ‘op aanraden van’-tijdperk in. Als ik er aan terugdenk, besef ik wat een ‘rookie’ ik vroeger wel niets was. Top maskertje trouwens! Intussen al aan m’n tweede verpakking begonnen! Een (oude, dus excusez-moi voor de foto’s uit het stenen tijdperk)review lees je trouwens hier. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *