Garnier, Miscellaire Lotion

Garnier Micellair Reinigingswater

Vorige maand was er brandje te blussen in Laura’s beautykast! M’n Bioderma Sensibio Reiniginswater was VOLLEDIG op en ik had dit keer géén back up om op terug te vallen. Jullie konden immers zien dat ik nét op hetzelfde moment de Eucerin DermatoCLEAN 3-in-1 OOK opmaakte (dit gebeurt me echt nooit anders..) waardoor ik echt volledig zonder zat. Bummer. Dan toch maar eens rondkijken bij Kruidvat wat er nog in de aanbieding was, want een tripje naar Rijsel stond (toen toch ..) nog niet gepland.

Maar goed. Velen onder jullie kennen intussen de micellaire reinigers en hun werking. Het zijn altijd dunne ‘waterachtige’ reinigers, die je gebruikt om je make-up te verwijderen. In micellair water zitten micellen die vet & vuil aan zich hechten. Ik gebruik altijd een micellaire reiniger om m’n oogmake-up te verwijderen, die door m’n Clinique ‘Take the day off’ is losgekomen.

Garnier Micellair Water

Op aanraden van zowat héél blogland, besloot ik het Garnier Micellair Reinigingswater eens uit te proberen. Logisch, want hoewel de volgorde van de ingrediënten anders is, zitten er eigenlijk krak dezelfde dingen in. Enkel de verhoudingen zijn dus iets anders.

In deze zit trouwens ook geen parfum en helemaal niks dat de huid kan irriteren of beschadigen. M’n ogen zijn er alvast héél gerust in. Zij laten zich gewillig ‘ontkleden’ door deze reiniger.

Garnier Micellair Water

Net zoals de Sensibio van Bioderma, zit deze in een doorzichtige fles met roze dop. Een goede marketingzet me dunkt, want het deed me in de rekken zeker denken aan m’n grote Franse liefde. Qua werking heb ik niet echt iets aan te merken op die van Garnier, al heb ik de indruk dat ik iéts meer van deze reiniger nodig heb dan bij die van Bioderma. Of zie ik nu spoken?

Garnier Micellair Water

Ben ik tevreden? Zeer zeker! Een kwalitatief goede micellaire reiniger voor quasi géén geld. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een goede micellaire reiniger, zonder dat je er voor naar Frankrijk hoeft te rijden. Maar Bioderma blijft voor eeuwig in m’n hart vrees ik ..

Het Garnier Micellaire Water is te koop in zowat elke drogisterij die je je kunt inbeelden, maar ook online via deze website met 50% korting. Voor een flacon van 400ml betaalde ik €6,99!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Garnier Micellair Reinigingswater

  1. Ik ben nu ook bezig met mijn laatste fles Bioderma en hoewel ik vorige week 3x in Lille ben geweest ben ik compleet vergeten om back-ups te kopen! Die van Garnier ga ik sowieso eens kopen, hij is misschien minder zuinig maar hij is ook heel wat goedkoper. Ik heb nu die van Kruidvat eigen merk maar die vind ik niet fijn, na gebruik ‘plakt’ mijn huid precies, geen leuk gevoel in ieder geval!

    1. Eigenlijk vind ik het wel heel fijn dat jij dit schrijft over het kruidvat micellair water…ik herken dat vreemde plakkerige gevoel eigenlijk ook wel…en dat voelt niet echt super, nu heb ik nog geen andere geprobeerd, dus heb ik ook geen idee of dit wel of niet normaal is..(Ik dacht dat het zo hoorde bij micellair water).Misschien moet ik eens een andere proberen en dan zou deze van Garnier misschien wel aangenamer aanvoelen

  2. IU heeft ook Bioderma… Of zit die niet in West-Vlaanderen? Daar kocht ik hem altijd. Maar ben ook overgeschakeld op deze (nee, dat is niet waar, eerst heb ik nog eentje van Diadermine op te maken….)

    1. In Oostende is er een iU, maar ik betaal in Rijsel 16 euro voor twee flessen van 500ml! In België betaal je al snel zo veel voor één flesje .. Vandaar 😀

  3. Ik heb de bioderma variant nog niet geprobeerd, maar deze van garnier staat ook standaard tussen mijn reinigers. En het is zelfs bijna tijd om een nieuwe aan te schaffen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *