Garnier, primer

Garnier 5 Second Perfect Blur Primer

Ik zei het vorige week al, maar ’blurry’-skin is helemaal in. Waar de micro-blur van Kiehl’s vooral op lange termijn effecten belooft, heb ik soms wel wat meer nood aan wat ‘instant-blur’. Denk maar aan een onverwachte breakout, stiekeme rode plekjes in het gezicht of doffe huid na een te kort nachtje slapen. Weg ermee, en snel graag!

Vorig jaar maakte ik via Deauty kennis met de ‘5 Second Perfect Blur Primer’ van Garnier. Niet zomaar een primer, maar een vervagende en gladmakende basis dat lichtweerkaatsende deeltjes bevat. Eenmaal aangebracht zou de teint er gladder, egaler, matter en stralender uit moeten zien mét zichtbaar effect op verwijde poriën.

Primer

De primer heeft een soort van mousse-textuur die je huid ten eerste verschrikkelijk zacht maakt. Siliconen, I know, but it’s so fluffy.. Siliconen-gevoelige huidjes laten deze dus maar beter links liggen.

Primer

Het blur-effect is fe-no-me-naal! Rode plekken en onzuiverheden worden stiekem gemaskeerd en de poriën worden stiekem weggestopt. Oordeel zelf maar! Zeker op m’n neus en op m’n wangen. Geen filter, niets nada en noppes. Een photoshop-effect zou ik het nu niet noemen, maar dat hoeft voor mij ook niet.

Primer

Een ander groot pluspunt is het primer-aspect. M’n foundation blijft de hele dag mooi zitten, en de primer matteert ook voor een groot stuk. Ik vergelijk het effect een beetje met de primer van Pore Professional van Benefit: instant-blur, met geweldig primer-aspect. Klein verschil: de prijs. Voor €11,99 heb je deze Garnier 5 Second Perfect Blur Primer, terwijl de Pore Professional makkelijk het dubbele kost. Try & see for yourself!

Ben jij ook helemaal into-blurry skin? Rep je dan als de bliksem naar de drogisterij, waar deze Garnier 5 Second Perfect Blur Primer voor een prikje op je wacht!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “Garnier 5 Second Perfect Blur Primer

  1. Oeh! Dat klinkt helemaal niet slecht! Ik liet de Pore professional onlangs aan me voorbijgaan omdat ik hem toch iets te duur vond, maar dit lijkt me een goed alternatief :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *