Body- & Skincare

Garancia Pschitt Magique Corps

In mijn eeuwige queeste naar een oplossing voor mijn ‘chicken skin’ op mijn bovenarmen & -benen ben ik altijd in mijn nopjes als ik een nieuwe soort scrub op de markt zie komen. Zoutscrubs, suikerscrubs, mechanische scrubs, scrubhandschoenen, .. . Ze hebben allemaal al de revue gepasseerd. Toen ik echter zag dat één van m’n favoriete ‘chemische’ gezichtsscrubs nu ook eentje lanceerde voor het lichaam, liep ik als een zot naar de apotheek. En onder het mom van ‘als het voor m’n gezicht werkt, werkt het voor de rest ook’ kocht ik de Pschitt Magique Corps.

Garancia

Pschitt Magique Corps werkt op dezelfde manier als het ‘origineel’. Het is een micropeeling voor het lichaam, dat werkt zonder schurende korreltjes noch met zuren. De actieve bestanddelen reinigen en scrubben de huid in ongeveer 30 seconden. Hierdoor verwijdert de Pschitt Magique in alle zachtheid velletjes, verhard talg – jup, chicken skin! – en huidverstoppingen en bereiden ze de huid zo optimaal voor op andere producten, zowel de hydraterende, verstevigende als de zelfbruinende.

Ook het aanbrengen doe je op dezelfde manier: op een droge huid. Gewoon zachtjes inmasseren en na dertig seconden weer afspoelen. De eerste keer was ik lichtjes teleurgesteld – want ja, ‘t is minder ‘heftig’ dan een scrub met deeltjes uiteraard – maar na de derde keer merkte ik écht wel al een verschil. Zeker m’n bovenarmen die al niet veel konden verdragen op het vlak van scrubben hebben enorme vooruitgang geboekt. Nagenoeg géén irritaties meer, en ook die verschrikkelijke bultjes zijn al een heel pak minder hardnekkig.

Garancia

Helemaal weggaan zal het uiteraard nooit, maar ik ben blij dat ik toch een pijnloze, efficiënte én leuke manier gevonden heb om m’n lichaam te gaan peelen. Maar scrub je gewoon sporadisch? Dan is deze misschien net iets te prijzig voor je. ‘t Werd speciaal ontwikkeld voor mensen die net als ik last hebben van ruwe huidzones, dus de prijs is er ook naar, but hey! It works, de rest niet. Dan mag het voor mij kosten wat het wil

Garancia is zowel offline bij de apotheek als online te koop. Adviesprijs ligt rond de €32,00, afhankelijk van bepaalde acties. Ook verkrijgbaar bij Sephora, voor de liefhebbers!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Garancia Pschitt Magique Corps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *