Body- & Skincare

Garancia ‘Fée-moi Fondre’

Hoewel het merk Garancia voor mij niet bepaald nieuw is, leer ik elk jaar nieuwe producten kennen in hun assortiment. Begin december 2019 mocht ik kennismaken met één van hun populairste producten, de ‘Fée-moi fondre’. Een product tegen cellulitis. Nu hebben dit soort producten niet zo’n goede naam, dus was ik zelf enorm sceptisch toen ik de ‘magische’ uitleg kreeg die bij de ‘Fée-moi Fondre’ hoorde. Want de naam betekend net zo veel als de ‘smelt-me-weg fee’. Gekke naam voor een afslankend product hé?

Toegegeven, bij mij werken zo’n producten vaak ook niet. Niet zo zeer omwille van hun formule hoor, maar gewoon omdat ik het op den duur vergeet aan te brengen. Discipline, weet je wel? En ook, vaak stinken die producten en zijn ze vaak enorm kleverig & uitdrogend van textuur. En laat dat nu net het gene zijn waar Garancia enorm op gewerkt heeft.

Garancia

De ‘Fée-moi Fondre’ is een knetterend schuim, dus wel heel bijzonder in z’n soort. Het geeft een heel leuke sensatie bij het aanbrengen, en door z’n textuur wordt het heel snel opgenomen in de huid. Je voelt je huid dan ook zichzelf wat opspannen, wat voor een direct verslankend effect zorgt. Mooi meegenomen, toch?

Je brengt het het beste 2x per dag aan op de probeemzones. Ik breng het ‘s morgens aan en ‘s avonds op een droge huid, meestal als ik gedaan heb met sporten. Het product is immers vochtafdrijvend, dus de effecten van mijn sportsessie worden zo nog eens versterkt.

Garancia

Is het een wondermiddel? Neen. De beste resultaten op dit vlak behaal je door voldoende te bewegen en te werken op deze probleemzones. Maar werkt het voor mij? Eigenlijk wel! Natuurlijk is het bij mij een combinatie van sporten én de ‘Fée-moi Fondre’, maar ik zie dus wel degelijk een verschil. Misschien niet zo extreem op het vlak van cellulitis, maar wel op het vlak van stevigheid en gladheid van m’n huid. De effecten worden op termijn ook steeds permanenter – ook als ik het een tijdje niet gebruikte (discipline, weetjewel .. ) – dus de actieve bestanddelen doen wat ze moeten doen.

Nog een leuk weetje trouwens, de ‘magische’ formules van Garancia zijn niet alleen efficiënt, maar ook gezond! Als je hun formules scant met bijvoorbeeld met de Yuka app, zie je dat ze als één van de beste op de markt scoren. Mooi meegenomen toch? Zeker in tijden waarin we niet meer eender wat op onze snoet & lichaam willen smeren.

Garancia

Intussen bestaat er van dit product een ‘nacht’-variant die specifiek gaat werken op de nachtelijke stofwisseling, maar deze heb ik nog niet getest. Iemand van jullie wel? Ben er alvast zeer benieuwd naar!

De ‘Fée-Moi Fondre’ van Garancia is verkrijgbaar in de (online-)apotheek en heeft een adviesprijs van €39,90. Met een fles doe je makkelijk anderhalve maand en staat hij regelmatig in reclame, dus eigenlijk valt de prijs best wel mee.

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *