Galénic, skincare

Galénic Nectalys Gladmakende Nachtcrème

Sinds halverwege augustus is het officieel: ik ben dichter bij de dertig dan bij de twintig. Het klinkt misschien melig (of zelfs een beetje gek?) maar ik voel dat m’n huid écht aan het veranderen is. Waar ik vroeger kon genieten van een wekelijks reinigend masker, moet ik nu oppassen dat ik m’n huid niet ga uitdrogen. Waar m’n huid vroeger huiverde bij olie, kan het nu niet meer zonder. Gek toch, hoe dat ineens kan omslaan?

Ik toonde jullie al enkele maanden geleden hoe m’n ‘skincare routine’ er ongeveer uitzag. Intussen is één van de twee potjes leeg, en is het tijd om wat conclusies te gaan trekken. Eentje wil ik jullie al in de inleiding meegeven: mijn huid mist Galénic!

New In Dr Hauschka

De Galénic Nectalys Gladmakende Nachtcrème is ideaal voor de fase waarin m’n huid zich nu bevindt. Aan de ene kant werkt het op mijn vale teint (hallo daar lieve Belgische zomer) en de sporen die acné hebben achtergelaten, terwijl het aan de andere kant m’n huid doet ontspannen en extra doet stralen. In combinatie met een laagje olie trouwens ook aan te raden wanneer je een zeer korte nacht tegemoet gaat!

New In Dr Hauschka

Deze nachtcrème is onderdeel van het ‘Nectalys’-gamma en bevat een speciaal nectar-complex dat de huid diepgaand helpt te herstellen door als het ware een Vitamine C boost te geven. En waar halen we Vitamine C? Juist ja, uit fruit! In deze nachtcrème zit nectar van vijg, perzik en mandarijn verwerkt, die je niet alleen ziet ‘s anderendaags, maar ook ruikt tijdens het opsmeren. Kudos voor de héérlijke geur van deze crème!

New In Dr Hauschka

Ook zou deze crème de eerste rimpeltjes moeten wegvagen, omdat het complex de gelaatscontouren weer doet opspannen. Dit testen was onbegonnen werk, mits ik GELUKKIG van rimpeltjes nog geen last heb. Dat bevestigen zal voor binnen een jaar (of twee, of drie, of ..) zijn denk ik!

Zelf op zoek naar een nachtcrème die meer doet dan enkel hydrateren? Misschien is deze wel iets voor jou! Deze Galénic Nectalys Gladmakende Nachcrème kost €23,85. Met de code VR66733 is de verzending gratis!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Galénic Nectalys Gladmakende Nachtcrème

  1. Klinkt goed! Vooral de geur en combinatie van het fruit trekt me erg aan haha! :p Maar ik heb mezelf voorgenomen eerst wat producten op te maken eer ik er nieuwe koop, plus dan spaar ik mijn eerste loon (wat ik eindelijk eind deze maand ga krijgen jeehj!!) een beetje. Maar deze onthoud ik zeker voor binnen een paar jaartjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *