Blogevents, Fotolog

FOTOLOG: Savvy Press Day

Hoewel ik voor geen geld ter wereld zou wegwillen uit Brugge , zou het – als blogger dan toch – wel handiger zijn moest ik wat centraler in het land wonen. Events vinden meestal plaats in het Brusselse of het Antwerpse, waardoor ik als WVL-based-blogger steeds een uur onderweg ben naar the place of action.. Bummer!

Toen ik dan ook hoorde dat er een WVL-Based-PR-Bureau bestond, was ik door het dolle heen! Zeker als ze hun deuren openen voor journalisten & bloggers op een halfuurtje van mijn deur! Samen met Laurence & Bjorn, trok ik naar Roeselare. Kijken jullie mee naar de kiekjes die ik schoot?

Corine de farme

Toen we aankwamen werden we direct verwend door Nanja Massy, die ons leerde hoe we van een saaie haardos naar een WHOA-kapsel gaan. Ik koos voor een schuine vlecht, die al vanaf de bles wordt ingevlochten. Bizar om mezelf op deze manier te zien, maar ik vond het écht wel mooi! Ook de kapsels van mijn collega’s waren echt prachtig! Goed gedaan Nanja!

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Natuurlijk waren we ook erg benieuwd naar welke merken Savvy zoal vertegenwoordigde. Met mijn camera in de aanslag, liep ik door hun pressroom! Trouwens, de foto die je ziet van Laurence & mezelf .. De achtergrond is behang van Tenue De Ville!

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Corine de farme

Aanwezige merken

  • Astrid & Arthur: 100% Belgisch merk, die elegante zwangerschapskledij verkoopt – www.astridarthur.be
  • Tenue de Ville: Dé wallpaperdesigners van de ge-wel-dige dierenprint-wallpaper die je ziet op onze foto’s! – www.tenuedeville.com/
  • Mooved webshop: Een supercoole webshop met super originele woonitems – www.mooved.be
  • The Rubz: Slippers, armbandjes en binnenkort ook kaarseen, met een siliconen detail – www.pasdedeux.be
  • Mokja: Mokja voorzag ons van lekkere Koreaanse noedels – http://www.mokja.be/
  • Woden: Scandinavische sneakers, gemaakt uit verschillende kleuren en materialen! Ik wil die met leopard-print! – www.pasdedeux.be
  • Danielle Vroemen: 100% zilveren juwelen, steeds in een speelse geometrische vorm! – www.daniellevroemen.com

Zelf kende ik slechts één van bovenstaande merken, maar ik ben blij dat ik deze heb leren kennen! The Rubz & ik zijn sinds een tweetal weken on-af-scheidelijk! Ik heb er intussen al twee! Wat een handig ding!

Zijn jullie benieuwd naar meer van deze merken? Wat heeft jullie interesse gewekt? Let me know!

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “FOTOLOG: Savvy Press Day

  1. Eindelijk eens een PR bureau in de buurt! Iets centraler wonen zou wel handig zijn ja. Je haar is superleuk gedaan in een vlecht trouwens. Heel erg vrouwelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *