Fashion, Fotolog

Fotolog: Opening Primark Gent 12/08

Vorige week woensdag was het ein-de-lijk zo ver! De Primark in Gent opende z’n deuren voor het publiek. Samen met journalisten en enkele tientallen beauty-, fashion- en lifestylebloggers kregen wij een anderhalf uur vóór openingsuur een kleine rondleiding.

Welk bizar gevoel het gaf om in een volledig opgeruimde Primark rond te lopen, dat kan ik jullie onmogelijk meegeven in een blogpost, maar toch wil ik jullie vandaag even laten meegenieten van al het leuks dat deze nieuwe winkel te bieden heeft.

Birchbox April 2015

Birchbox April 2015

Op het gelijkvloers vinden vrouwen volledig hun gading. De volledige verdieping staat in het teken van vrouwenkledij. Ook vind je er de afdeling met beauty-stuff terug. Van de Primark-makeup-collectie tot de allernieuwste verzorgingslijn! Ook hebben ze er ontzettend schattige toilettasjes van o.a. Bambi! Epic Cuteness!

Birchbox April 2015

Birchbox April 2015

Birchbox April 2015

De benedenverdieping is overweldigend groot! Je vindt er de mannenafdeling (die ik persoonlijk wel wat klein vind, zeker ten opzichte van de vrouwenafdeling) terug, maar ook de kinder- & schoenenafdeling terug. Ook de vertrouwde rayons met lingerie, nachtkledij én onesies staan op jou te wachten.

Birchbox April 2015

Birchbox April 2015

OOK terug te vinden op de benedenverdieping is de Home-collectie, hetgeen ik het méést benieuwd naar was. Tientallen rayons vol kaarsen, dekbedden en allerlei andere leuke home-spullen lachen je toe. Zo aanlokkelijk om gewoon héél die rayon leeg te plukken! Een minpuntje misschien: de collectie van Velvetgh0st (met de poezenprints) lag er nog niet .. Bummer, want hiervan had ik echt een ellenlange wishlist .. Oh well! Goed voor de portemonnee!

Birchbox April 2015

Birchbox April 2015

Na de rondleiding werd het ontzettend druk, maar een echte overrompeling werd het niet. Halverwege de middag was de wachtrij al helemaal weggesmolten en werden de dranghekken alweer verwijderd. Zou het warme weer daar voor iets tussengezeten hebben?

Birchbox April 2015

Ik ging met twee volle zakken naar huis, maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over. Misschien wel in een filmpje! Zouden jullie dat tof vinden, of toch liever via foto’s? Trouwens, raad eens wie in de krant stond de dag nadien?

Birchbox April 2015

Mijn excuses trouwens voor de ‘bad quality pictures’ .. Ik heb alles met m’n iPhone moeten fotograferen. Ben jij al naar de nieuwe Primark geweest in Gent? Of vind je er je gading niet? Ik ga zeker binnenkort nog eens terug. Ik moet en zal die Velvetgh0st-collectie in huis halen!

Groetjes,

Laura

26 thoughts on “Fotolog: Opening Primark Gent 12/08

 1. De primark in Gent lijkt mij echt heel groot! De primark in Brussel is redelijk klein en er staat (nog) steeds een file voor binnen te geraken, echt erg! Ik ben alvast benieuwd naar je aankoopjes!

  1. Donderdag komt m’n shoplog online, dus zeker eens terug komen piepen dan! Die in Brussel is echt twee keer niets.. Zeker de grootte van de collecties viel mij tegen daar! Plus, ze hadden er géén home-afdeling!

 2. Ik heb de Primark nog nooit zo mooi opgeruimd gezien :p 10 minuten later zal het wel one hot mess geweest zijn, haha! Aan de buit gezien, heb je geweldig geshopt! 😀

  1. Awel, wij zijn ‘s avonds (pakt 16u ofzo) nog eens teruggeweest en verdorie.. Wat een ravage. Ik snap niet dat mensen daar geen respect voor hebben.. Er stond daar een zetel met stoffen bekleding, en héél die bekleding was dus al losgekomen. Ook vol achtergelaten zakken met kinderkledij .. Zucht.. Primark trekt spijtig genoeg ook bepaalde mensen aan die weinig respect hebben voor een winkel of andermans gerief hé ..

   1. Echt verschrikkelijk ! Zo’n beetje een never ending job om diene winkel op te ruimen tijdens de openingsuren. Spijtig inderdaad dat er maar weinig respect daarvoor is 🙁

  1. Hah, ‘t was voor één keerje eens in onze ‘coté’ .. Alhoewel, was toch ook alweer een halfuurtje rijden! Ben nog nooit naar die van Hasselt geweest! Is dat een grote Primark?

  1. Enkel die in Luik is groter! Wel leuk dat deze in twee verdiepen is! Beetje zoals die in Eindhoven (misschien ben je daar al geweest?) eigenlijk ..

 3. hey , ik vind het toch mooie foto’s , ben mijn lijstje al aan maken , het ziet er leuk uit , ben benieuwd .
  Groeten

  1. Bedankt! Ze hebben wel (nog) niet alles van op de website. Laat je vooral verrassen, want ze hebben ook veel dat niét op de website staat ^^

 4. Heel erg leuk om je foto’s eens te zien. Ik ben benieuwd naar je shoplog en vooral die poncho waarover je het had! Ik heb dat helemaal niet zien hangen! Ik las nog in je andere comments over de ravage een paar uur later… Zo erg wat mensen doen. Nu in alle grote winkelketens is het wel zo. Ik ben nog jobstudent geweest tijdens de solden in de H&M… Ik kon het gewoon niet bijhouden!

 5. zo cool dat je naar binnen mocht voor een rondleiding! Primark in Gent wil ik echt wel eens gaan doen. Op je voorlaatste foto kijken die 2 naast je maar zuur naar jouw zakken hoor :p

 6. Hoi! Ik wou graag eens weten welke pimark meer de moeite was; hasselt of gent? Welke is groter? En welke heeft een grotere kinderafdeling? Bedankt!

  1. Hoi Yasmin, ik heb al van verschillende mensen gehoord dat die in Gent nét iets groter is. Al lijkt die van Hasselt groter omdat er drie verdiepingen zijn. Voor kinderen zou die van Gent zéker de grootste moeten zijn! Heb ook al eens gesnuisterd (was voor een cadeautje) en heb écht leuke dingen zien hangen! Happy shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *