Fotolog, Personal

Fotolog: a busy weekend ..

Zondag is voor het eerst sinds lang géén artikel verschenen op Essential Honesty. Mea culpa, maar het was een drukke week met een dito weekend. Ik bezocht het Yves Rocher Beauty Trends feestje te Brussel en ging samen met Laurence (Dresses and Daisies) naar de Goed Gevoel Ladies Fair! Om het een beetje goed te maken met jullie, toon ik jullie enkele foto’s van dit weekend! Goed?

Fotolog

Thanks to Laurence, Bjorn, Bianca, Ellen, Nathalie & Zoë, I had an awesome weekend!

Yves Rocher Beauty Trends

Fotolog
Fotolog
Fotolog
Fotolog
Fotolog
Fotolog
Fotolog

Goed Gevoel Ladies Fair

Hier heb ik niet zo erg veel foto’s genomen, maar we zijn wel héél lang blijven plakken bij de stand van Luxedy! Can you blame us? Check onze tattoo’s & de prachtige juweeltjes!

Fotolog
Fotolog
Fotolog

Oh, hallo O-lijf-care!
Fotolog
We kwamen ook Zoë tegen van Zolea.be die de mensen op de beurs wilde vertrouwd maken met de Konjac-sponzen!
Fotolog

Laurence & Bjorn hebben een deel van onze avonturen op beeld vastgelegd, dus voor hun filmpje verwijs ik jullie graag door naar het kanaal van Dresses and Daisies & Male Avenue! Hopelijk konden jullie op deze manier ook een beetje meegenieten van mijn druk weekend?

Op een regenachtige zondag ..

Nu kan je denken, druk? En zondag dan? Wel, zondag hebben wij de hele dag in ons huisje gewerkt om alle brokjes steen van de vloer en van tussen de leidingen te halen .. Wat een werk! Kijk maar ..

Fotolog
De leidingen die jullie hier zien, lagen onder stukken stenen, stof, isolatie .. En voor de vloer kon gelegd worden, moest er opgeruimd worden .. Dit haalden we uit ons huis!
Fotolog

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “Fotolog: a busy weekend ..

  1. Zat vrijdagavond met een vrijgezellenfeestje, anders had ik jullie al eerder gezien bij Yves Rocher ! 😀 Nice to meet you alleszins, vond ik super leuk !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *