Make-up

Filorga Time-Flash Primer

Vermoeidheid, dehydratatie door het warmer wordende weer, de zwangerschap én helaas ook het steeds dichter de dertig naderen hebben er voor gezorgd dat het ‘smooth canvas’ waar ik zo trots op was na het stoppen met mijn pil stilaan begon te verdwijnen. Pukkeltjes, fijne lijntjes en kraaienpootjes durven al eens de kop opsteken, waardoor m’n make-up er niet altijd even flawless uitziet. Gelukkig bestaan er ook veel cosmetische oplossingen, de zogenaamde ‘blurs’, om een gladde huid te krijgen – deze van Garnier of Bobbi Brown om maar een voorbeeld te geven – maar deze hebben slechts een tijdelijk effect. Maar, wat als ik je vertelde dat Filorga nu een meer permanente oplossing op de markt komt?

In short: hij strijkt rimpels meteen glad en op de lange termijn lift hij je huid. Een schoonheidsproduct en een huidverzorging in één. Sounds awesome, right? Ik was niet direct enthousiast – want euh, zo’n beloften .. – maar intussen helemaal overtuigd gebruiker!

Filorga Time Flash

De Filorga Time-Flash primer maakt gebruik van de ‘Lift & Blur’-technologie om rimpels glad te strijken en de gelaatstrekken in enkele seconden te liften. Door de siliconen elastomeren krijgt je huid een laagje dat vervaagt. Tot zo ver het ‘blur’-effect. Maar, er is meer.

Naast een direct resultaat geeft deze Filorga Time-Flash primer ook een meer langdurig effect. Gluconolacton werd toegevoegd om de celvernieuwing te versnellen & de huidtextuur glad te strijken. Daarnaast maakt een extra collageenbooster het weefsel van de huid dikker en vult zo diepe rimpels permanent op én zit er uiteraard NCTF – het signatuurcomplex van het merk – in, een krachtige hyaluronzuurbooster welke zorgen voor diep gehydrateerde weefsels en een vollere huid. ‘t Is natuurlijk geen botox of facelift, maar it really does the trick. Het effect is uiteraard niet permanent, maar m’n huid oogt toch heel was frisser, ook al gebruik ik ‘t niet elke dag.

Filorga Time Flash

Vooral rondom m’n ogen zie ik een opmerkelijk verschil, al zie je het effect niet altijd à la minute en héél moeilijk op foto. Onder normale – pré-Filorga – omstandigheden trok m’n concealer en foundation al wel eens in m’n beginnende kraaienpootjes, maar nu blijft m’n make-up heel mooi op z’n plek zitten, zonder in lijntjes te trekken. Een beetje zoals bij de stick van Bobbi Brown, maar dan ook wanneer ik de primer eens NIET draag. Cool toch?

Een tube bevat 30 ml en kost €39,90. Filorga Time-Flash primer is sinds februari bij Ici Paris XL te koop.

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Filorga Time-Flash Primer

  1. Positief dat hij zo goed voor je werkt! Ik ben blij voor je, het is soms zo een
    zoektocht naar een goed product dat bij je past.

  2. Wat fijn dat het je zo goed bevalt. Nu ik richting de 30 ga merk ik dat ik ook kieskeuriger wordt als het over mijn huidverzorging gaat, dan wil je die fijne lijntjes echt graag wegwerken haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *