Make-up

My Favorite Foundation: NYC Gives it all ..

In de wondere wereld van mijn beautystash zitten er naast een hele sh*tload aan high-end producten, ook enkele budget-pareltjes. In een vorig artikel legde ik jullie al uit waarom ik steeds meer voor high-end kies, maar in essentie kies ik niet zo zeer voor iets ‘duurders’, wel voor iets beters. En soms, is dat betere nu eenmaal niet zo duur! Joepie!

NYC Get it All

Misschien zal het je verbazen, maar mijn meestgedragen foundation van afgelopen jaar, was de ‘Get it all’ Foundation Stick van NYC. Aangeschaft ter vervanging van mijn ‘Bobbi Brown Foundation Stick’ initieel, maar intussen een volwaardig lid van mijn dagelijkse routine.

Van de vier kleuren die in Belgie te koop zijn, heb ik – obviously – de lichtste: ‘Ivory’. Andere kleuren in de lijn zijn: ‘Natural Beige, Honey Beige en Warm Beige’. Donkerder van kleur & dekkender van textuur dan je in eerste zin zou vermoeden, maar eenmaal uitgeblend geeft deze foundation écht een natuurlijk effect én past de kleur perfect bij mijn eigen huidskleur.

NYC Get it All

Enige nadeel: afpoederen of fixeren is wel een must. Deze foundation stick is iets vetter dan mijn normale foundations, waardoor er in het begin heel wat foundation aan mijn bril bleef plakken, of dat ik het doorheen de dag met mijn handen wat ‘vervaagde’. Gek hoeveel een mens op een dag aan zijn gezicht zit .. Nu ik goed afpoeder en het achteraf nog eens fixeer, blijft ‘ie muurvast zitten tot ‘s avonds.

NYC Get it All

Deze foundation geeft het mij écht allemaal, dus de naam is zéker niet verkeerd gekozen. Een natuurlijk effect met toch een goede dekking, een fluwelen finish, een budgetvriendelijke prijs én lief voor mijn acné-gevoelige huid. Heerlijk!

De NYC Get it All Foundation Stick is in vier kleuren voor slechts €4,99 bij Kruidvat en andere drogisterijen te koop. Beste ontdekking van 2016 op het vlak van foundation, that’s for sure!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “My Favorite Foundation: NYC Gives it all ..

  1. Oh ik wist helemaal niet dat NYC een foundationstick heeft! Ben er nu wel benieuwd naar geworden, volgende keer in het Kruidvat eens naar op zoek gaan.

  2. Klinkt super, zeker voor die prijs! Wel denk ik dat het lichtste kleurtje niet licht genoeg is voor mij 🙁 die beperkte kleurenrange is dan weer typisch voor drogisterijmerken helaas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *