Make-up

When Fashion meets Beauty: Art Deco x Claudia Schiffer

Wie in de diepste archieven van Essential Honesty gaat graven, vindt ongetwijfeld her en der nog een review terug van het Duitse merk Art Deco. Het was een van de eerste merken waar ik in contact mee kwam toen ik aan het experimenteren ging met make-up, maar door de iets mindere bereikbaarheid – je kan deze make-up enkel kopen bij de schoonheidsspecialiste – en het feit dat ik niet meer langs ging bij mijn ‘vertrouwde’ specialiste, raakte de band een beetje verwaterd. Tot nu!

Art Deco gaat regelmatig samenwerkingen aan met celebrities om zichzelf wat meer op de kaart te zetten, maar het is de samenwerking met Duits topmodel Claudia Schiffer die menig blogger én make-up liefhebber weet te charmeren. Er wordt gebruik gemaakt van pastelroos in combinatie met goud, en geef toe, ’t is een echte streling voor het oog.

Art Deco x Claudia Schiffer

Waarom net Claudia Schiffer? Wel, ik wil niet weten hoe veel tijd van haar leven zij heeft doorgebracht in de make-up stoel. Supermodellen weten vaak maar al te goed hoe belangrijk goede make-up is, dus wel cool voor Art Deco dat net zij – een van de bestverkopende modellen ooit! – voor hen koos om een samenwerking op poten te zetten.

Art Deco x Claudia Schiffer

Ik probeerde de bronzer uit de collectie uit, en was blij dat deze een eerder koele ondertoon had. Net zoals Claudia ben ik vrij bleek, en met deze heb ik ab-so-luut géén schrik om er als een oompa loompa bij te lopen. Gelukkig maar, want koele bronzers zonder shimmer worden meer een uitzondering dan een regel. Nog een mooie print erop, in een mooi doosje én je hebt een prachtige eyecatcher voor op je make-up tafeltje. Verkrijgbaar in twee kleuren trouwens!

Art Deco x Claudia Schiffer

Art Deco x Claudia Schiffer

Ook een lippenstift vond zijn weg naar mijn stash en ook hier alleen maar lof. Een wolkje als woordspeling – cloud-ia, haha! – maakt het helemaal af. De formule van de lipstick is aangenaam en droogt de lippen niet uit. Het brengt makkelijk aan en is semi mat. Verder is het echt een lipstick die lang blijft zitten. Er zijn vijf kleuren uitgebracht, gaande van vrij nude naar knalrood! Voor elk wat wils dus.

Art Deco x Claudia Schiffer

Art Deco heeft zichzelf met deze collectie zeker weer op mijn beauty-radar weten te plaatsen. Stiekem ben ik benieuwd of deze collectie eindelijk zijn weg zal vinden bij het grote publiek! Voor mijn Nederlandse lezeressen: goed nieuws! Art Deco is gewoon verkrijgbaar bij Douglas! Nu heb je geen enkel excuus meer!

Artdeco make-up is verkrijgbaar bij Douglas en bij deze verkooppunten. De Art Deco x Claudia Schiffer collectie is voorlopig limited edition, dus wees er snel bij!

Groetjes,

Laura

1 thought on “When Fashion meets Beauty: Art Deco x Claudia Schiffer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *