Make-up

Too Faced Chocolate Bar

Hoewel ik denk ik de enige (Belgische) vrouw ben die niet echt wild word van chocolade, vond ik een oogschaduwpalet met de geur & smaak van chocolade toch wel een zéér geniaal en intrigerend idee. Too Faced kwam er als eerste mee op de proppen, maar pas drie jaar na datum belandde deze ‘Chocolate Bar’ in mijn stash. Beter laat dan nooit hé?

Too Faced Chocolate Bar

De ‘Chocolate Bar’ is een 16-delig oogschaduwpalet in de vorm van een chocoladereep, met kleuren geïnspireerd op witte-, melk- en pure chocolade. Maar ook de iets gesofisticeerde chocoladeliefhebber wordt niet vergeten: ook chocolade met aardbeien, marsepein en hazelnoot vormden een inspiratie voor het kleurenpalet. Voor iedereen is er dus wel een lekker blokje chocolade weggelegd!

Toegegeven, het is een beetje wennen aan de geur als je ’t palet opent. ’s Morgens vroeg heb ik allesbehalve zin in chocolade, maar het is echt wel zalig om hiermee ‘wakker’ te worden. Zelfs voor een niet-enthousiasteling zoals ik!

Too Faced Chocolate Bar

Hoewel niet iedereen enthousiast is over de pigmentatie van oogschaduw van Too Faced – herinner je je de discussie over het NikkieTutorials-paletje? – is de textuur en pigmentatie van alle oogschaduw in dit paletje gewoonweg fantastisch. Ze zijn super zacht, waardoor je ze bijna zo makkelijk als boter kunt aanbrengen. De ene is wel wat meer gepigmenteerd dan de andere, maar zelfs die brengen nog beter aan dan oogschaduw van bepaalde andere (high-end)merken.

Geen swatches dit keer – daar hebben jullie Temptalia voor – maar wel nog even wegzwijmelen bij de inhoud van het palet! Oh my god.. Een feest voor iedereen die van bruintinten houdt!

Too Faced Chocolate Bar

Too Faced Chocolate Bar

Intussen bestaan er verschillende varianten op dit palet, met elk een ander kleurenpalet. De opzet blijft dezelfde: kleuren geïnspireerd op chocolade, maar elk met een ander accent. ‘Semi-sweet’ is bijvoorbeeld iets warmer qua kleuren, waar ‘White Chocolate Chip’ iets kleiner en neutraler is. En ja hoor, ze ruiken en smaken allemaal naar chocolade! Totally worth it!

Deze ‘Chocolate Bar’ van Too Faced is bij o.a. Sephora te koop voor €44,00. Voorlopig is Too Faced echter nog niet te koop in België, al is ‘t niet meer zo moeilijk om ‘m ergens online te scoren!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Too Faced Chocolate Bar

  1. Ik heb deze ook en heb lange tijd enkel deze gebruikt! Nu heb ik hem al een tijdje niet meer zo vaak gebruikt. 🙂 Blijft wel een prachtig palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *