Personal

An Essential Sneak Peek #7

Oepsie, net als voor het artikel van de Deautybox, hebben jullie op dit artikel ook eventjes moeten wachten. Ik merk dat ik na een reis soms even geen ademruimte krijg, want waar ik vroeger gewoon mijn kleren/valiesinhoud in de was of kast moest droppen, moet ik nu alles zelf gaan organiseren. Klinkt heel stom, maar dat is gewoon ook zo, #huisvrouwentroubles ..

Maar goed, nu de was en de plas volledig is afgewerkt, kan ik terugblikken op een heel drukke, maar toch heel voldoenende maand Juni. Kijken jullie mee naar wat ik deze maand allemaal heb beleefd?

Picture Post

De maand begon al direct met een heel leuk beauty-event! Oona deed dit jaar een aparte persdag voor haar beauty-connecties, en als liefhebber van de merken die Oona onder haar vleugels heeft, trok ik maar al te graag naar Antwerpen! En ja, daar horen natuurlijk ‘Blog-ussies’ bij!

Picture Post

Picture Post

‘Als het goed is, mag het ook gezegd worden’ dacht mijn baas wellicht toen hij ons trakteerde op een lekker ijsje van de Smoefelboetiek! Het was er niet echt het weer voor, but who the hell cares? ICECREAM!!!

Mijn huid ziet er de laatste maanden trouwens super goed uit zonder make-up! Ik nam een selfie om aan jullie eens te tonen welke weg m’n huid heeft afgelegd de laatste jaren. Kijk nog maar eens naar deze artikelen, en oordeel zelf maar!

Picture Post

Picture Post

Mijn allerbeste vriendin kreeg in juni de sleutel van haar eigen stekje! Zo’n speciaal moment konden we niet aan ons laten voorbij gaan, dus vierden we dit op restaurant met een lekkere gin tonic! Intussen zijn we al sinds ons 14e beste vriendinnen, dus echt geweldig dat we dit soort momenten met elkaar kunnen delen!

Picture Post

Ik liet m’n huid analyseren bij de specialisten in de ‘Carpe’ kliniek te Antwerpen, geboorteplek van het merk IKARI, waar ik te horen kreeg hoe ik m’n huid ‘t beste kan onderhouden. Intussen ben ik al een tijdje hun producten aan het gebruiken, en dat bevalt me heel goed!

Picture Post

Picture Post

Spelen met de poes in de tuin! Is ‘t geen schatje?

Picture Post

De EK-gekte bereikte ook ons kantoor. Van de voorrondes heb ik quasi geen enkele match gemist, wat resulteerde in non-stop voetbalplezier! Kunnen/konden jullie zich vinden in mijn pronostiek?

Picture Post

Picture Post

EINDELIJK NAAR PORTUGAL! Dit is onze zomervakantie, dus voor jullie allemaal jaloers worden op volgende foto’s, bedenk je dat ik héél de zomer in een stoffig kantoor zit.. Trust me, not a happy thing to realize ..

Picture Post

Picture Post

Best. Day. Ever! DOLFIJNEN SPOTTEN!

Picture Post

Picture Post

Eenmaal terug thuis was het weer werken geblazen! Tijd om die nieuwe IKEA-kast eindelijk eens in elkaar te stoppen!

Picture Post

Nieuwe verslaving: Air Crash Investigation! Dit is echt een programma dat ik de laatste weken aan het binge-watchen ben!

Picture Post

Last but not least: het Ici Paris XL event! Jullie konden hier al een uitgebreide fotopost van lezen via deze link, maar toch nog één leuk foto’tje om deze post mee af te sluiten!

Picture Post

Hopelijk vonden jullie deze kleine inkijk in m’n leven ook weer interessant? Ik ben benieuwd wat de volgende weken me zal brengen! Hopelijk komt de zomer eindelijk eens piepen! Hadden jullie ook zo’n drukke maand?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *