Personal

An Essential Sneak Peek #14

Als je ‘t gevoel hebt dat je enkele ‘sneak peeks’ gemist hebt de afgelopen maanden liefste lezer, dan is dat volledig mijn schuld! De afgelopen twee maanden gebeurde er zodanig veel in mijn leven dat ik de tijd eventjes niet meer onder controle leek te hebben.. Kennen jullie dat gevoel?

Maar goed, een goede tien dagen verlof hebben mijn (blog-)batterijen weer een beetje kunnen opladen, waardoor ik besloten heb de ‘Sneak Peek’-draad weer op te pikken! Een beetje een korte post dan normaal, maar zijn jullie desalniettemin benieuwd hoe mijn meimaand verlopen is?

Sneak Peak Mei 2017

Mei zal ingaan als één van de zonnigste van 2017, daar ben ik nu al zeker van. Sinds het begin van de maand hebben wij héél veel buiten vertoefd. Tijd om eindelijk eens degelijke tuinmeubelen aan te schaffen dachten wij zo. Een tripje naar IKEA leverde ons de ‘Äpplarö’-tuinset op, met de bijhorende kussentjes! Tijd om deze in te zegenen met enkele vrienden!

Sneak Peak Mei 2017

Sneak Peak Mei 2017

In ander ‘Home Improvement’-nieuws: onze gang is eindelijk af! We kochten deze prachtige constructie bij de Turkse webshop (ja echt, Turks!) Hoagard en hingen er een heleboel vakantiefoto’s rond. Ideetje van Pinterest gepikt, maar dan zonder de lelijke touwtjes errond.

Sneak Peak Mei 2017

Goede huisvrouw-stuff! Net geen 25 euro voor een jaarvoorraad (300 stuks) vaatwastabletten! Dankjewel Kruidvat!

Een andere dankjewel voor Fitbit! Sinds kort heb ik de Charge HR 2 in mijn bezit en verbaas ik me er elke dag weer in wat dat ding kan én waar hij een mens kan toe aanzetten! Sinds ik ‘m draag ben ik bewust meer gaan bewegen om m’n dagelijkse targets te halen, en dat vindt ook Argon leuk! Even helpen met de cooldown na ‘t sporten!

Sneak Peak Mei 2017

Sneak Peak Mei 2017

Over sporten gesproken! M’n vriend besloot een tijd geleden om zich samen met Nicky (die je kent van Limes and Bubbles) in te schrijven voor de loopwedstrijd ‘Dwars door Brugge – 15km’. Door een blessure kon ze jammer genoeg zelf niet meedoen, maar haar vriend liep in haar plaats! Check die toppers! Die Brugse Zot achteraf hadden ze wel verdiend!

Sneak Peak Mei 2017

Zoals instagram wellicht al verraadde, zijn we ook op reis geweest. Foto’s en verslagen zal ik posten op ‘My Out of Office’ maar ik wou jullie toch al even meenemen. Onze 4 dagen Rome werden uiteindelijk 6 dagen roadtrippen door het midden van Italië. Za-lig! Mooi weer lekker eten en prachtige locaties ..

Sneak Peak Mei 2017

Sneak Peak Mei 2017

Eenmaal terug in het land was het weer tijd voor .. Nog meer zon, maar wel weer wat gezonder eten (lees: geen pasta meer!) en prachtige .. poezenfoto’s!

Sneak Peak Mei 2017

Sneak Peak Mei 2017

Ohja, dat gezond eten moet je ook niet te letterlijk nemen, want .. WE BOUGHT OURSELVES A WEBER! Tweedehands wel, maar we hadden al een hele tijd zitten kijken voor een degelijke gasbarbeque, maar kwamen dan per toeval bij deze terecht. Heerlijke koop!

Sneak Peak Mei 2017

Sneak Peak Mei 2017

Tenslotte een wél blog-gerelateerd berichtje! Ofja, ‘t is te zeggen; het heeft met blogs te maken! Ik sprak af met Bjorn & Laurence (respectievelijk ‘Male-Avenue‘ en ‘Dresses and Daisies‘) om wat bij te kletsen. Laurence verhuisde naar haar eigen stekje, en wij mochten eens een kijkje gaan nemen! We trokken uiteindelijk nog voor wat verkoeling naar ‘De Gavers’ in Harelbeke! Heel leuke namiddag!

Hoe was jullie maand tot nu toe? Wat hebben jullie de afgelopen weken uitgespookt?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *