Personal, Sneak Peek

An Essential Sneak Peek #13

Oplettende lezers hebben wellicht al opgemerkt dat er vorige maand geen ‘Essential Sneak Peek’ online is gekomen. Mijn februarimaand was echt ONTZETTEND druk – en dat hebben jullie ook wel gezien aan mijn post-frequentie – waardoor ik gewoon niet aan schrijven toekwam. Gelukkig was januari nu niet echt een ‘drukke’ maand, waardoor je niet echt veel gemist hebt.

Maar goed: deze maand een dubbel en dikke ‘Essential Sneak Peek’, waarin ik jullie meeneem in één van de drukste periodes uit mijn leven. Maar goed, it was worth it!

Instant Confidence Stick

Beginnen doe ik misschien wel wat saai, maar geloof me, voor mij is dit behoorlijk ‘heavy’. Voor het eerst in 10 jaar – als het niet langer is – kocht ik opnieuw een CD om in de auto af te spelen: ‘In Dream’ van Editors. De enige band waar ik trouwens nog CD’s van heb! Gek toch, in tijden van itunes & spotify?

Instant Confidence Stick

De CD mocht al direct zijn nut bewijzen tijdens mijn rit naar mijn eerste event van 2017: Sisley! Ik ondekte er niet alleen de nieuwigheden voor 2017 op het vlak van make-up & skincare, maar ook hun heerlijke parfum ‘Izia’!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Een avondje alleen thuis? Tijd voor wat Star Wars! Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de allereerste Star Wars film in de zalen kwam, dus dat moet gevierd worden. Thuis. In mijn zetel. Onder een dekentje! Awesome!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Ik werkte in februari ook ontzettend hard aan ‘My Our of Office’, mijn nieuwe travel blog. Ik schrik er van hoe snel deze wereldwijd opgepikt werd! Intussen heb ik dagelijks rond de 150 bezoekers – wereldwijd – en heb ik al vaste commentors, verspreid over de hele wereld. Hoe gek is dat?! Alleen instagram wil voorlopig niet lukken, maar goed .. We zijn nog maar een maandje bezig!

Instant Confidence Stick

Tussendoor nog even een Beiersdorf-evenement meepikken. Niet echt voor beauty-reasons achteraf gezien – een geheimzinnige uitnodiging – maar wel een héél leuke avond!

Alhoewel, de terugrit was véél minder leuk. Er viel die avond heel wat sneeuw, waardoor het vrij glad en gevaarlijk was op de weg. Al leverde dat voor die avond en de dag erna heel wat sneeuwpret op!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Zaterdag na het werk nog even snel wat wijntjes gaan proeven!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Joepie! Bowling time! Voor de verandering was ik eens niét de laatste, en had ik waarempel een score boven de 100! I was on fireeeeee!

Instant Confidence Stick

Na Sisley & Beiersdorf, was het tijd voor het event van Lierac & Phyto in hartje Brussel! Twee merken waar ik nog niet zo héél veel over kende, maar deze zomer zeker meer van zal ontdekken. Beide merken stelden immers hun zonnegamma aan ons voor! Benieuwd!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Waar ik ook naar benieuwd was, was hoe één van m’n beste vriendinnen er ging uit zien op haar huwelijk! Ze zag er prachtig uit – deze foto is gekozen omwille van privacy – en ik genoot er zo van om haar zo gelukkig te zien! Heerlijk hé, de liefde?

Instant Confidence Stick

Over een drukke driedaagse gesproken: IK GING OOK NOG EENS NAAR DISNEYLAND! JAAAAAAAAAAAAAAA! Wel een van de drukste dagen EVER!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Hierover komt zeker nog een post online op ‘My Out of Office’, maar ik wil jullie toch al enkele foto’s niet weerhouden! En ja, er staat al eentje online over Star Wars!

En raad eens wie er nu een jaarpas heeft? JOEPIEEE!

Instant Confidence Stick

Zondag is knuffel-dag met de poes! Al wilde hij dit keer niet echt op de foto!

Instant Confidence Stick

No pictures mooooommy!

Vorige week maakten Christof & ik voor’t eerst verse ‘pici’-pasta, naar een recept van Pepe Giacomazza. Het ziet er uit als ene hoopje wormen in wat bloem, maar het was echter SUPER lekker! En eigenlijk, al bij al niet zo heel veel werk.

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Ook stond er nog een héél leuk evenement op het programma eind deze maand: de Nuxe-nieuwigheden voor komend seizoen. Oh em geeeee! Wat een glitter, gold & verwennerij! Snel meer hierover!

Instant Confidence Stick

Instant Confidence Stick

Per toeval belandde ik samen met Bjorn ook nog bij de voorstelling van de nieuwe Philips One Blade vorige donderdag. Heel intrigerend, want met dit toestelletje kan je niet alleen scheren, maar ook trimmen naar eigen goeddunken! Vriendjelief is er al mee aan de slag gegaan.

Instant Confidence Stick

De maand eindigde wel een héél klein beetje in mineur. Door de stormwind zijn onze tuinschermen uit de grond gerukt en afgekraakt, met wat schade tot gevolg. Nuja, dat zal wel iets zijn voor onze verzekering zeker?

Instant Confidence Stick

Hoe was jullie maand tot nu toe? Was het bij jullie ook zo druk?

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *